T
tynka
Gość
MariaOla nie dziwie ci sie
mnie to tez by wkur*****..........nastepnym razem powiedz ze ci synus kosmetyki podbiera;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniczko ... Jeremi już od urodzenia ma zaczerwienione powieki, a jedną dużo bardziej. Pediatra powiedziała, że to najprawdopodobniej z wysiłku porodowego i się samo wchłonie. Ale, że minęło pół roku i tylko troszkę zjaśniało to spytałam, czy nie warto by było tego skonsultować z jakimś specjalistą. Szczególnie że mnie straszono różnymi dziwnymi schorzeniami
Okulistka wykluczyła wszelkie poważniejsze choroby ( w tym naczyniaki) i powiedziała, że do wesela się zagoi ;-) Mam się nie martwić, bo jest to płaskie i nie przeszkadza. Im skóra będzie bardziej ludzka niż niemowlęca tym bardziej będzie to znikać.
A bioderka picuś glancuś))
Mariolka Ty się nie przejmuj, Antoś też ma zaczerwienioną powiekę i jeszcze nosek. Od urodzenia się polepszyło, ale nie zeszło do końca. W naszym przypadku uwaga skupia się na nosku, początkowo też mnie to wkurzałoNa tym zdjęciu widać.......... Wiem ,że to niby nic wielkiego, ale na ulicy mnie wciąż pytają " Ojej, a co on ma nad oczkiem" ..... i czasem juz mnie to tak wkurza, jakby chcieli powiedzieć, że mama go bije
![]()
(...)
.....Natalka bardzo malo przybrala ........znowu........... po 20 sierpnia bedziemy robic ponowne badanie krwi i bedziemy sprawdzac czy Natalka nie ma przypadkiem nadczynnosci tarczycy...............ja juz nie wiem co o tym myslec bo widze moje dziecko i wiem ze ona po prostu bardzo duzo sie rusza i jak ona ma przytyc skoro sie ciagle kreci i wierci????????????![]()
Elma .... córka znajomych ma też naczyniaka ale dość dużego, teraz już robi się mniejszy, bo jest po jakiś specjalnych zabiegach. Nadia też je miała ?