reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ubranka naszych Maluchów

asinka sukienusia boska, spodenki dla Tymka bardzo mi sie podobają:tak:
forever ja odkryłam w tym tyg lumpeks, gdzie najwyższa (!) cena w tygodniu to... 3zł:szok: zakupiłam 3 bluzeczki z krótkim na lato i cieplejsze getry na przyszłą zimę (getry prawie jak nowe) - razem zapłaciłam 8zł:-)

reklama
Pozazdrościć dziewczyny, ja dla Hani rozmiarów mniejszych niż 104 nawet nie oglądam :( body na nią znaleźć graniczy z cudem,, podobnie pajaca do spania a takie małe dziecko zimą musi mieć ciepło w plecki. Mała jest wielka i ma długie kończyny, ostatnio kupiłam jej bluzeczkę dedykowana na ... 4 lata i tylko niewiele za długie rękawki są.

Asinka, jakbyś chciała, to mam kilka malutkich ciuszków jeszcze po Hani. Niebieskie oddałam kuzynowi, bo będzie miał chłopca, ale Tobie jak widzę dziewczynka się szykuje :) Też bym chciała kolejną dzidzię :zawstydzona/y: ale chyba bez hormonalnego wspomagania się znowu nie uda :( Od roku bezskuteczne próby :-( A jak tam cukrzyca? Z Ninką Ci nie dolega?

Agabre to faktycznie Hania duża :szok: a mierzyłaś Ją tak przy ścianie ile ma wzrostu??
No niestety, tak jak przy pierwszej ciąży, mam cukrzycę... Ale znowu tylko dieta. Daję sobie jakoś radę, ale przynajmniej mało przytyłam. Za to Ninka na 4 kg zalatuje :-D a co do ubranek, to dziękuję Ci bardzo, ale mam ubranek multum i to, że coś kupię, to w sumie tylko moja fanaberia. Mam już pełną szafkę na start, a szwagierka mi cały karton ubranek dowiozła i muszę poprzebierać, bo nie wiem czy ze wszystkim zdążę. A co do starań, to trzymam kciuki. Na pewno Wam się uda :-)

martadelka, tak, 104/110 inaczej za krótkie rękawy i rajstopki kończą się na udach :D moja Hania jest długokończynowa ;)

Tak w temacie to Młoda dziś miała na sobie brązowe dżinsy z H&M z metki 4 - 6 miesięcy....
A ja zawitałam wreszcie do Tesco i dokonałam zakupów odzieżowych z których jestem b. zadowolona - 5 paku majteczek za 11 zł w akceptowalnych kolorach i wzorach, które się okazały być w miarę szczupłe i typu biodrówki niż wcięte czy wysokie oraz opasek na głowę z dyskretnymi kokardami - granatowa i zielonożółta - mamy niezłą kolekcję kolorystyczną takowy :-p - i w podobnej tonacji też jeszcze turkus, w sumie 8 w 4 kolorach - zwykłe, metalowe spinki do włosów.

reklama
Młoda dziś miała na sobie brązowe dżinsy z H&M z metki 4 - 6 miesięcy....

ja nie pamiętam, czy w ogóle taki rozmiar nosiliśmy ;)

własnie mam zagwozdkę: jaka firma robi body większe niż 98 cm? bo moje ulubione bodziakowo f&f tylko do tego rozmiaru :-( a z body na 98 Kubi właśnie wyrasta :szok:

no a ja poszalałam ciuszkowo, tzn wybrałam się na tour de szmateks i w moich ulubionych nic nie kupiłam, więc wściekła zaszłam do takiego, w którym nic nie ma i zakupiłam 3 bluzki z długim, 5 z krótkim, krótkie spodenki, spodenki do spania, sweterek, dwie bluzy z kapturem... zmieściłam się w 30zl :szok: zdecydowana większość dobra jakościowo, głównie next czy george itp... fuksa miałam strasznego!

Do góry