reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uciazliwe objawy

Szopka to nie zgaga :sick: To bardziej to co ma też Olla - takie okropne cofanie się z żołądka aż do buzi :baffled:
I faktycznie najlepiej stać - tylko to też nie w 100% pomaga...
Na mleko już patrzeć nie mogę, jabłka też pomagają tylko na chwilę - nie mam pojęcia jak ja pójdę spać... :sick:

reklama
Esia bidulo, straszne męki musisz przeżywać.. :-( nie mam pojęcia co mogłoby ci pomóc - jakieś mleczka, Reni, Ranigasty nie przynoszą ulgi choć na chwilę?

Dzięki...
Wiesz, to takie fale - jakby się zastawka przy ujściu do żołądka zablokowała czy co (takie "chłopskie" wytłumaczenie...). Pewnie to Młody jakoś coś blokuje - mam nadzieję, że mu przejdzie. Ja tych mleczek i innych nie bardzo mogę stosować - powodują potworne mdłości. Cóż, przecierpię...
Póki co, mam "lekko" struty nastrój :baffled:

A ja od wczoraj mam taki obrzek dloni ze palcow zginac nie moge a stawy to mnie bola u tych rak jak u starego reumatyka....allllaaa!!!Nawet jak pisze na klawiaturce to mnie boli.Rozumiem ze mozemy byc spuchniete ale z kad ten bol?
Aha i srodkowy palec mi sie blokuje...jak zegne do pewnego stopnia to sie nie chce wyprostowac i musze ''recznie''...
Moze ktoras z Was tez tak ma?

Olla współczuję-ja mam podobnie ze stopami, ale nie aż tak że muszę ustawiać palce "ręcznie"

Olla mam podobnie :baffled: Nie aż tak silnie jak Ty - ale co rano mam duży problem ze zgięciem palców, często muszę sobie drugą ręką pomagać. Pytałam o to gina, powiedział "kolejny normalny objaw ciąży, po ciąży przejdzie" :eek:
Nie wiem czy to nie ma związku z dużym poziomem hormonu wzrostu w naszych organizmach - coś takiego zaczął mi tłumaczyć. Grunt że ma przejść po porodzie.

Dzisiaj się nie cofa - odpukać!!! Noc też miałam spokojną - rane, może już dzisiaj tak nie będzie... Plizzzz...

Olla - prostowanie palca recznie - jeszcze o tym nie slyszalam bidulko ;-)
Ale hehehe ciekawie to musi wygladac (wybacz ja sie nie nasmiewam...:no:.)
:-):-):-)

Cześć Czrwcóweczkom Cierpiącym!
Przykro miże tak wam te nóżki, rączki i żołądki dokuczją :-( życze rychłej poprawy;-)
Ja z kolei odstawiłam te leki tak się bałam skurczów łydek i wogóle bóli i takich tam, a tu nic- czuję się normalnie, i nie wiem czy to źle czy dobrze:confused:

Sorga to świetnie! Przecież lepiej czuć się dobrze, niż nie ;-)
A wróżby to nie stanowi żadnej - Eryk urodzi się jak będzie gotowy, nawet bez "objawów" ;-)

reklama
U mnie moja mala od wczoraj mnie strasznie tlucze od srodka, chyba jest juz naprawde spora, bo kazdy obrot konczy sie bolesnie dla mnie. No i lubi sie wypinac mocno tak jakby chciala wyjsc przez pepek:szok: Ale na maxa skore mi naciaga, chyba chcialaby wyjsc ale nie wie jak :-) :-D

Do góry