Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Esia proszę się uspokoić i nie schizować. No kto tu na forum wyrobił sobie opinie źródła stoickiego spokoju, no kto? Wszystko pójdzie gładko, nawet jak pod płotem to nie szkodzi byle zdrowy prawda? ;-)
Autentycznie mi się ryjek uśmiał
Jak ta anonimowość w sieci może mylić... ;-) No nic, staram się zbierać do kupy i niedługo jedziemy na ostatnie zajęcia szkoły rodzenia. Mam nadzieję nie przypłacić tego kolejną schizą - dziś wszystko jest możliwe...
Wrzask, ciągły łomot (nie wiem czemu ale tak mi się kojarzy skupisko małych dzieci ;-)) i nasi podchmieleni faceci
A my jadące na odgazowanym Karmi 
- nie mniej jednak ja jestem za pomyslem Sorgi i na wynajem chaty sie pisze ;-) Wydaje mi sie ze taki zjazd moze byc interesujacy i mam nadzieje przyjemy mimo naszych rozwrzeszczanych pociech i podchmielonych mezulkow
W takim razie raz jeszcze- zaczne się rozglądać za lokum nadmorskim, odpowiednim na wrześniówkowy zlot czerwcówek z rodzinami
We wrezsniu jeszcze wszystkie powinnysmy być na macierzynskim, a i pogoda nie ząży się zbiesić Phi Sorga to najwyżej współtwórca tego pomysłuSorga to świetny pomysł!
A by nie raczyć się odgazowanym karmi możemy zrobić pożytek z naszych laktatorów i dać tatusiom możliwość popisania się wprawą w karmieniu maluchów mleczkiem z butelki.:-)
.
.