reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
no do morza to ja mam 60- 100 km:p kiedys kolega z bielska przyjechal i że on chce nad morze i nad morze, no to wsadzilam nas w pks, po 2 godzinach do niego dotarlo że to ładny kawałek hehehe.
Ale juz wspominałam że we wrześniu mamy wesele w Kamieniu (to juz nad morzem:p)i chyba wynajmiemy sobie chatynke na tydzień z Kotem, zawsze można wynajac dom zamiast chatynki i wybrac sie wieksza gromadką:D

Esia proszę się uspokoić i nie schizować. No kto tu na forum wyrobił sobie opinie źródła stoickiego spokoju, no kto? Wszystko pójdzie gładko, nawet jak pod płotem to nie szkodzi byle zdrowy prawda? ;-)
:-D Autentycznie mi się ryjek uśmiał :-D Jak ta anonimowość w sieci może mylić... ;-) No nic, staram się zbierać do kupy i niedługo jedziemy na ostatnie zajęcia szkoły rodzenia. Mam nadzieję nie przypłacić tego kolejną schizą - dziś wszystko jest możliwe...
I wyobraziłam sobie zlot czerwcówek z bebikami :-D Wrzask, ciągły łomot (nie wiem czemu ale tak mi się kojarzy skupisko małych dzieci ;-)) i nasi podchmieleni faceci :-D A my jadące na odgazowanym Karmi :-D

hehehe Esia jakos twoja wizja zadziwiajaco realistycznie brzmi:baffled: - nie mniej jednak ja jestem za pomyslem Sorgi i na wynajem chaty sie pisze ;-) Wydaje mi sie ze taki zjazd moze byc interesujacy i mam nadzieje przyjemy mimo naszych rozwrzeszczanych pociech i podchmielonych mezulkow:-D

Coś jest nie tak ze stronką, juz pisałam odpowiedz na twojego posta anni, a jej nie ma :confused: W takim razie raz jeszcze- zaczne się rozglądać za lokum nadmorskim, odpowiednim na wrześniówkowy zlot czerwcówek z rodzinami:D Bedzie hit sezonu:d:-D:laugh2:We wrezsniu jeszcze wszystkie powinnysmy być na macierzynskim, a i pogoda nie ząży się zbiesić :)

Sorga to świetny pomysł!
A by nie raczyć się odgazowanym karmi możemy zrobić pożytek z naszych laktatorów i dać tatusiom możliwość popisania się wprawą w karmieniu maluchów mleczkiem z butelki.:-)

Sorga to świetny pomysł!
A by nie raczyć się odgazowanym karmi możemy zrobić pożytek z naszych laktatorów i dać tatusiom możliwość popisania się wprawą w karmieniu maluchów mleczkiem z butelki.:-)
Phi Sorga to najwyżej współtwórca tego pomysłu :-D.
Jak najbardziej Tatusiowie też muszą się przydać, laktatory górą:laugh2:.

Wyjazd grupowy to zdecydowanie dobry pomysł!!! Wprawdzie mój Mąż stwierdził, że by nas faceci załatwili i laktatory by poszły w odstawkę, ale pomysł spotkania bardzo przypadł mu do gustu.
Sorga, pamiętam jak mój przyjaciel, który mieszkał w Szczecinie ładnych parę lat zawsze się wściekał jak ktoś mówił że Szczecin leży nad morzem. :-) Raz pojechałiśmy sobie do Międzyzdrojów - wydawało się rzut beretem, a tu tłukliśmy się jakąś ciuchcią ze 2 godziny w potwornym upale.:baffled:
Najgorsze jest to że u nas wakacje ze względu na kasę też są wielką niewiadomą. Ale jak tak gadają że mają być całe lato takie upały to aż mi się słabo robi na samą myśl że mam z dziećmi siedzieć w zasmrodzonej Wawie zamiast gdzieś nad wodą.:szok:

A tak w ogóle, to dziś chyba jednak popracowałam nad ewentualnym porodem, bo miałam trochę chodzenia i jeżdzenia po mieście. W pewnym momencie jak wracałam do domu i siedziałam już w tramwaju, to zaczęło mi się robić słabo i niedobrze. Typowe objawy udaru słonecznego. A do tego mam teraz nawet sporo skurczy - wprawdzie krótkich i nieregularnych, ale może to najprostsza droga do porodu.;-)

Hej babeczki, a ja mam dzis dola-wlasnie zauwazylam rozstepy na brzuchu, jestem strasznie zla sama na siebie, bo wydaje mi sie ze to moje zaniedbanie, caly czas sie smarowalam kremem na gornej czesci brzucha i w okolicy pepka i zapominalam o dole. Dzis biore lusterko a tam sznyty...nie moge sobie darowac ze nie zwrocilam uwagi na to co jest pod pepkiem, buuuu. :-( :-( :-(

reklama
Do góry