reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uciazliwe objawy

Dzagud - to wiesci dobre, bo oznacza, ze zadnego paskudztwa nie wyhodowali:-)
Ja robilam posiew w piatek i mam nadzieje, ze juz jutro bedzie wynik:happy:

reklama
Esia, a skąd wzięłaś chłodny pokój??????
:-) Jedyny plus miejsca gdzie teraz mieszkam to trzymanie chłodu. Przy zasłoniętych żaluzjach, zamkniętym od strony słońca oknie (i otwartych z drugiej strony) jest tu całkiem znośnie. Oczywiście, oznacza to że wyjść właściwie nie mogę - bo totalny szok termiczny, ale to już wolę tak ;-)
No i super, że wynik już dziś - czyli czyściutko i żadnych antybiotyków nie trzeba :tak:

Derylka lekarz ma racje,cc w twoim przypadku to raczej najlepsze rozwiązanie:tak::tak:

Siwucha wspolczuje nog naprawde,ja mam tak z rekami:tak:

u mnie jakos pochmurno sie zrobilo,i chyba nawet spadnie deszcz,czekam na te przyjemna bryzę

Uchetałam się w tym upale jak za pługiem, ale warto było! Wynik odebrany i jest prawidłowy!!! Jupiiiii!!!:-):-):-)

No ja się dziś o tego paciorkowca pyaałam, u nas sie nie robi:szok::confused: może w Szczecinie klimat dla paciorkowców niesprzyjajacy :confused::laugh2:
W każdym razie bola mnie stópki bo sie przegrzały :dry: ale nie spuchły...

Staram się nie narzekać bardzo... Ale dzisiaj już wymiękam... Od połowy nocy wciąż mam "nawracajki" z żołądka :sick:
Wykańcza mnie to - mam niezależnie od tego czy coś zjem czy nie. Po każdym piciu (a w taki upał powinnam pić...) i generalnie CAŁY CZAS...
Co na to poradzić? To nie zgaga tylko cofanie się treści. Mleko nie pomaga - na chwilę łagodzi ale zaraz znowu... Ja pie..lę wymiękam :sick:

Esiu bidulko! To pewnie dzidzia na zoldek uciska i tak ci sie cofa...ja tez tak czasem mam,to gorsze niz zgaga bo nie wiesz czy zygniesz czy nie(sorki za wyrazenie)...
Na to mi raczej nic nie pomaga,nie moge w tedy sie schylac i lezec! najlepiej stac ale ilez mozna....

reklama
Do góry