reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ulubiony kosmetyk

Chodziłam do dermatologa to kazał próbować kosmetyki samemu na sobie.

Zmien dermatologa......
Zreszta..... strasznie zasmiecasz forum. Pisz o swoich problemach w odpowiednich watkach.... tu piszemy o swoich ulubionych kosmatykach..... nie o problemach z cera.

Ostatnia edycja:
reklama
ja uwielbiam i kocham miłością namiętną błyszczyki, heh :) uwielbiam serię BeYu, przecudnie pachną i nie zjadam ich w takim szalonym tempie mimo to, długo się utrzymują też. mam już trzy ;) plus inne, generalnie po jednym w każdej torebce, ale BeYu wygrywa

Ja uwielbiam demaq expert Loreal-tonik i mleczko w jednym.Do demakijazu twarzy i oczu.Rewelacja:tak:
A jesli chodzi o makijaz to puder w kulkach brazujacy avonu:tak:

na roztępy sprawdził mi się - no-scar
kremy do twarzy - dermika (lipidea)
do twarzy - artdeco (z minerałami puder)
tusz do rzęs - szczerz to pasuje mi jeden niestety jest drogi YSL - więc szukam jakiś tańszych, ale nic do tej pory aż tak mi nie odpwiada
do ciała, peelingi - Avon

reklama
moim od niedawna ulubionym kosmetykiem jest oliwa z oliwek, jako balsam do ciala, jako krem do twarzy, stusuje okolo 2 tyg i juz wiem ze za nic w swiecie na nic jej nie wymienie, bo juz nawet moj maz mowi ze mam skore np na twarzy tak mieciutka i delikatna jak pupa naszej coreczki:-D nie mowiac juz o samopoczuciu

no i szminki... ach.. koniecznie czerwone, l'oreal, maybelline- chociaz trzeba trafic na dobra "matowa" linie bo nie lubie tych swiecacych, nie sa trwale w ogole, ale najbardziej nie lubie ze szminke kupuje sie raz, jak sie skonczy to juz tego samego koloru, tej samej szminki dostac nie mozna bo jest nowa linia i firma juz nie produkuje ... do tej pory najwspanialsza szminke "boujours", linia kiedy kolory byly mieszane, ja mialam czerwona mieszana ze zlotem, tak ze od gory szminki do dolu i w srodku przemieszane bylo kilka odcieni czerwieni ze zlotem, i efekt byl wysmienity.. cudowna jakosc bo niezwykle trwala i zapach niesamowity.. niestety jak sie zuzyla juz nigdzie takiej nie znalazlam :wściekła/y: nie mozna byc wiernym szminkom....:wściekła/y::wściekła/y: a taka szkoda.. wiec generalnie szminki! mam wszystkie odcienie czerwieni:-D no i niestety troche kosztuja:-D ale warto

Do góry