reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umawianki...

Teddy

Październikowa mać
trudno, wkurzajcie sie o nowy temat, ale mi jest glupio ciagle wtracac na ogolnym, albo kazdego po kolei pytac, czy sie wybiera...

no wiec...

jest spotkanko warszawskich mamusiek w czwartek 9.02...

prosze zglaszac obecnosc i propozycje miejsca...

we srode warszawskie mamy z calego BB spotykaja sie w Bocianiej Lace (info na glownej w dziale "spotkania")

i w ogole, jak ktos, gdzie skiedys bedzie cos organizowal, to prosze tutaj... :)

reklama
Ja chętnie jeżeli panie pozwolą na spotkanie przybędę ;D A gdzie -mnie wszystko jedno - zmotoryzowana jestem

Widziesz Teddy znowu te niezmotorysowane się nie odzywają ;) a potem powiedzą że im za daleko :laugh:

Jazz my też bardzo chętnie się z Tobą spotkamy :) A w środę w Bocianiej będziesz?

Doxa - jeszcze nie wiem - to zależy od spotkania z szefem - czy będzie jutro czy właśnie w środę

ja też powtórzę że w czwartek chyba będę. Spocznij!

Tyle że ok. 14 muszę być po Oskara w szkole. No ale pewnie spotkamy się ok 11?

Jazz miło Cię będzie poznać osobiście.

Jazz miło Cię będzie poznać osobiście.

Też się bardzo cieszę, że was poznam - kurcze tylko wy się już tak dobrze znacie - mam nadzieję, że jakoś nadrobię..... :)

reklama
Jazz, no więc trzeba szybko się poznać ;)

Magdusiek, jak to? O 11 wpadnę przywitam się i do szkoły. Ja się nie wyrobię?! :laugh: ;)

Do góry