reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
A ja dzisiaj oglądałam 9-miesięcznego bobasa, już fika aż miło popatrzeć, na boki, na kolanka, dupka do góry i raczkujemy :-D Fajnie to wyglądało. A Fafla przy niej to taka bierna wyglądała, bo tylko leżała :-D

Brawa dla maluszków zdolne dzieciaczki:-)

Alanek sam siedzi:-)nie kiedy bardziej do przodu się przechyla ale np jak jest oparty to ładniutko siedzi prosto(mam fotki to pokarze niedługo musze najpierw zgrać na kompa;-)):-)

Wszystki dzieciaczkom gratuluję postępów:-)

u nas z nowości:
ze złości mówi mama lub meme
zaczeł bawic się stopkami
całymi dzniami nawija jak katarynka:-)
Jest coraz grzeczniejsza, oczywiscie jesli mama jest blisko:-)

U nas tez ostatnio wyraznie zacząl wypowiadac pewne słowa jak jest głodny i płacze szczególnie po kąpieli to krzyczy mama am :) ale to ma-ma tylko gdy głodny jest

A mój piszczy i pieje jak kogut:)
rwie się do siadania
polubił wózek bo teraz więcej widzi na półsiedząco

a..i zaczyna się interesować co na stole jak siedzi na kolanach i próbuje złapać co tam w zasięgu ma

Ostatnia edycja:
U nas od wczoraj nowe dzwięki, r.... i inne grzechotania jak przy płukaniu zębów ze sliną w gardle:surprised: ale sobie wymyślił, :confused:, mam nadzieje ze się nie zaksztusi....:baffled:

reklama
ale gaduły z tych waszych dzieci - moje coś tam kwiczy, piszczu śpiewa ale to nic konkretnego :-)
za to siedzi juz ładnie w fotrliku i wózku bez podparcie :-) i rozglada sie teraz dookoła i jak ja kłade to pisk i krzyk ze hej :-)
po za tym namitnie gryzie stopy - zwłaszcza jak jej daje obiadek to popycha sobie marchewke duzym palcem u stopy :D potem jest Amela caaalusia do mycia :-)

Do góry