reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

:-Dmoje dziecko od paru dni gaworzy ta-ta-ta-ta-ta-ta:-D wiem, ze to tylko takie gaworzenie i jeszcze nie ma nic wspólnego z kojarzeniem, ze to tata, ale mój m. cieszy się jak głupi do sera:-D:-D:-D

Pozatym namiętnie turla się w łóżeczku, tylko nóżki mu ciagle wpadają między szczebelki i się tym denerwuje:-p

reklama
Zdolniachy nasze małe - jak opowiadam przez telefon mojej mamie co Miśka wyprawia i co umie to normalnie babcia nie dowierza, że tylko miesiąc jej nie widziała, a ona tak do przodu śmignęła w rozwoju:)

Emi dzisiaj złapała w końcu swoją stópkę i jak podniosłam ją za rączki, to zablokowała główkę :-)

Emi dzisiaj złapała w końcu swoją stópkę i jak podniosłam ją za rączki, to zablokowała główkę :-)

BRAWO

Moja uskutecznia nowy sposób poruszania się - leżąc na plecach odpycha się nogami i sunie plerami po podłodze - wygląda komicznie

aaa i jeszcze sprężynuje w przód i w tył - wygląda jak gibon :-)

BRAWO

Moja uskutecznia nowy sposób poruszania się - leżąc na plecach odpycha się nogami i sunie plerami po podłodze - wygląda komicznie

:-D:-D:-D

Kurde, a moja jeszcze nie gada, czasami przypadkiem tylko zlepi jakieś samogłoski ze zgłoskami :-)

BRAWO

Super;)
A jak ją trzymasz na rękach to też sprężynuje? bo moja mi w ten sposób nabija siniaki na udach i wyglądam jak bita żona;))

A moja a owszem - dziś rozmawiałyśmy o relatywizmie :-)

Jeszcze będziesz błagać o chwilę ciszy -- uwierz mi

Kurde, a my tylko agugu, ale to na pewno ma jakiś głębszy sens :-D
Niech gada, byleby nie wyła i nie wydawała takich odgłosów, jakby cały czas cisnęła... ;-)

reklama
a my juz jak sie czegos zlapiemy np. oparcia w wozku to siadamy i tak sie trzymamy i siedziemy, od kilku dnia spacer tylko na siedząco.no i bez oparcia tez juz troszke sama posiedzi( podpiera sie rękami z przodu i siedzi).a najbardziejs zczesliwa jest jak usiadzie przed lustrem;-)

Do góry