reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
kiedys moze bedziemy mialy ubaw ale teraz to ja na bglowe dostaje bo nie wiem jak ja zajac bo wszystko jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a spac nie chce cholernik maly a to jej pora na drzemke. no nic...moze skok albo zeby...tak sobie bede tlumaczyc :)

Sel ja przechodze to samo a mamy dzieciatka w prawie tym samym wieku wiec obstawiam ze to skok - cos tam jest w 32-33 tygodniu i moze trwac kilka tygodni hehehe tak na pocieszenie :-D

Sel ja przechodze to samo a mamy dzieciatka w prawie tym samym wieku wiec obstawiam ze to skok - cos tam jest w 32-33 tygodniu i moze trwac kilka tygodni hehehe tak na pocieszenie :-D

Tysiolek...dobij mnie jeszcze raz.
Sel ja mam podobnie,do tego idzie gorna jedynka i maly ma biegunke...ide se strzelic.....sete:-D

Alanuś mnie pięknie zaskakuje:-)

Wczoraj w dniu swojej miesięcznicy zaczął sam wstawać w łóżeczku:-)
A dzisiaj papuguje za mamusią robienie kosi kosi:-)

Patrysia - no ładnie - zdolny synek!

A moja wczoraj turlała się w górę poduszki w łóżeczku i przy śmiechawie turlała się w dół.

reklama
Alanek rwie do przodu! :-)
U nas o turlaniu nie ma mowy, mała tylko by na brzuszku leżała, ale zamiast później obrócić się na plecki, to mamę woli zawołać. zresztą nigdy u nas furory z obracaniem sie na plecki nie było. Tal samo, jak ze stopami - po kąpieli, leżąc na przewijaku trafia stopami do buzi, ale nie mamla ich wcale.

Do góry