• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
kiedys moze bedziemy mialy ubaw ale teraz to ja na bglowe dostaje bo nie wiem jak ja zajac bo wszystko jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a spac nie chce cholernik maly a to jej pora na drzemke. no nic...moze skok albo zeby...tak sobie bede tlumaczyc :)

Sel ja przechodze to samo a mamy dzieciatka w prawie tym samym wieku wiec obstawiam ze to skok - cos tam jest w 32-33 tygodniu i moze trwac kilka tygodni hehehe tak na pocieszenie :-D

Alanuś mnie pięknie zaskakuje:-)

Wczoraj w dniu swojej miesięcznicy zaczął sam wstawać w łóżeczku:-)
A dzisiaj papuguje za mamusią robienie kosi kosi:-)

Ale macie zdolniachy, moj sie turla i tylko turla definitywnie raczkowaniu mowi NIE i siadaniu mowi NIE jak go posadze to troche posiedz ale sam to ani hu hu.....

reklama
Alanek rwie do przodu! :-)
U nas o turlaniu nie ma mowy, mała tylko by na brzuszku leżała, ale zamiast później obrócić się na plecki, to mamę woli zawołać. zresztą nigdy u nas furory z obracaniem sie na plecki nie było. Tal samo, jak ze stopami - po kąpieli, leżąc na przewijaku trafia stopami do buzi, ale nie mamla ich wcale.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry