reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Black, jaką metodą ćwiczycie, u nas metoda Bobath się nie sprawdziła, straciliśmy tylko 1,5 miesiąca, od 2 tygodni ćwiczymy Vojtą i już są efekty, Miki pięknie zaczął zbliżać dłonie do siebie, chwyta zabawki w dwie rączki i leżąc na brzuszku rączki są wyżej niż były wcześniej, główkę trzyma ładnie i rozgląda się na boki, a przewraca się bardzo rzadko , może raz na tydzień.

Miki też wydziera się strasznie, ale wmawiam sobie że to dla jego dobra i kazała go przykrywać pieluchą tetrową po zakończonym ćwiczeniu, to ma być dla niego sygnał że już koniec ćwiczeń.

Roxeen mój 3 dni temu też głowy nie chciał podnieść:no: już się martwiłam co jest przecież na brzuszku trzyma ładnie

a ty 3 dni temu podałam mu ręce i sam się podciągnął trzymając za nie:tak:a teraz siłuje się sam jak capnie koc w ręce lub kołderkę ;-)

a wcześniej jak mu mówię no podciągaj się to on w śmiech :eek:

może u was też kwestia dni ???

reklama
Roxeen u mnie mała blokuje główke chyba że...wezmę ją tak z zaskoczenia to wtedy nie zaskoczy i ciagnie główke za soba - może rób to wolniej co by Boo zakapował ze ma trzymac główke - albo ma słabszy dzień - nie denerwuj się kochana - na pewno jest wszystko dobrze - wkońcu Boo jest najsilniejszym forumowym bobaskiem a ty się stresujesz :-)

Do góry