reklama
Gratulacje!
Gratulacje! 
klaudiaa.x
Początkująca w BB
Gratulacje!
Kochane
Jako, że jest to wątek do dzielenia się radością chciałabym się podzielić z Wami moją! W Wielkanoc urodziłam moje pierwsze dziecko z in vitro! Po latach walki o zajście w ciążę, przez koszmary poronień udało się mnie i mojemu cudownemu mężowi zostać rodzicami! O godzinie 12.17 na świat przyszedł mały Adaś
Wszystko dzięki lekarzom z kliniki invicta
Nie możemy powstrzymać radości, mam nadzieję, że i Wam dziewczyny urodzą się niedługo piękne i zdrowe dzieciaczki. Zostanie rodzicem to największa radość, jaką czułam w całym swoim życiu.
KochaneJako, że jest to wątek do dzielenia się radością chciałabym się podzielić z Wami moją! W Wielkanoc urodziłam moje pierwsze dziecko z in vitro! Po latach walki o zajście w ciążę, przez koszmary poronień udało się mnie i mojemu cudownemu mężowi zostać rodzicami! O godzinie 12.17 na świat przyszedł mały Adaś
Wszystko dzięki lekarzom z kliniki invicta
Nie możemy powstrzymać radości, mam nadzieję, że i Wam dziewczyny urodzą się niedługo piękne i zdrowe dzieciaczki. Zostanie rodzicem to największa radość, jaką czułam w całym swoim życiu.
Wielkie gratulacje dla Ciebie i męża! Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak trudną drogę przebyliście, żeby w końcu powitać na świecie swojego synka. Takie historie zdecydowanie motywują. Dużo zdrowia dla Was i Adasia!
reklama