reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Dzięki Netka ;-) w poście zrobiłam byka a na torcie miało być Ben's 1st Birthday ale napisałam po Polsku bo zestresowalam się ze czekolada taka zadka była. No trudno juz, przynajmniej moja mama bedzie umiała przeczytać :-D

Tak wogole muszę tu częściej zaglądać bo Zabcia i Majeczka cuda zrobiły na urodzinki!!! Piękne torty i super ze tak się wam wszystko udało!

reklama
Freyia cudna dedykacja :-)

Łysa śliczny torcik Ci wyszedł, udanych urodzinek :-)

Hehe z tym moim tortem to nie do końca się wszystko udało i było mnóstwo poprawek i troszkę nerwów ... miał być z masą cukrową a został w końcu z polewą czekoladową a z masy cukrowej wycięłam tylko mikiego :-)

My dziś robimy roczek Adasiowi. Mamy mszę w kościele i później w domu małe przyjęcie. W sumie chciałam zrobić mu tydzień temu 8.12 , ale nie będę fatygowała chrzestnych dwa razy. Także dziś impreza ;-)

Nasza była wczoraj, małe grono ale było miło. Oczywiście solenizant przespal swoje przyjęcie :-D salatka była pycha, tort tez smakowal a oprócz tego miałam serduszka z puff pastry (nie wiem jak po Polski to nazwać) z serem i szynka. Do tego kawka i w sumie trwało to tylko 2h. Dzis za to byliśmy w gigantycznym akwarium, mieliśmy sesje zdjęciową i ogólnie było super. Na dodatek wczoraj zabawa gwiazdkowy więc weekend super udany!

Łysa cieszę się, że miło spędziliście weekend ;) to jest dobra wiadomość, po ostatnich chorobach i perypetiach;) Tak musi być na co dzień!!:-D
Nastazja czekam na relację z imprezy Adasia!

My dziś też obchodziliśmy balety z okazji urodzin Ninki. Jak mówiłam impreza była w sali zabaw dla dzieci. Strzał w 10! Od 13 do 15-dzieci na koniec popadały nam jak muchy. Nie muszę chyba mówić, że zadowoliło mnie to, że nie muszę w domu robić spędu i szykować-bo nie umiem tego robić. Zrobiliśmy na słodko. Nina w tej sali zabaw jeździła chyba wszystkim. Freiya to co dziadkowie kupili Emilce było w sali zabaw -ten pojazd-dzieci oszalały na jego punkcie. Dobrze, że były 4 pojazdy, inaczej byłby dym! W kulkach i na torze przeszkód memu dziecku było widać tylko głowę, okrzyki radości takie jakbyśmy ją 1 raz z domu wyprowadzili. Haha. Goście dopisali. Prezenty też. Oczywiście pieniążki, taki wózek SMOBY WÓZEK dla lalek Hello Kitty Chuli Pop 510132 (2873968392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , kosmetyki do pielęgnacji, Lalę szmacianą, lalę do badania wraz z potrzebnym zestawem lekarskim. Jeszcze nie odpakowana ale ta lala chyba coś tam gada i reaguje. Poza tym stoliczek i 2 krzesełka, sorter żółw FP. No i jeszcze paka od siory idzie ;)a tam ten jeździk pies FP i Lego Duplo. Dodam, ze nie było rodzeństwa P i dobrze, bo by mnie tylko w...
Było 5 dzieci razem z moją Niną i 13 dorosłych jakoś tak.
PC161069.jpgPC161071.jpgPC161072.jpg

A teraz mała foto relacja
Zdjęcia średniej jakości-wina aparatu i ruszających się postaci ;)
PC161040.jpg
PC161080.jpgPC161088.jpgPC161102.jpgPC161114.jpgNa koniec Ninka z pradziadkiem ;)

Wspaniałe zdjęcia! Mała księżniczka w centrum jak prawdziwa gwiazda :) Na tej fotce widać, jak jest do Ciebie podobna - proporcje twarzy i spojrzenie :)

reklama
Do góry