Łysa cieszę się, że miło spędziliście weekend

to jest dobra wiadomość, po ostatnich chorobach i perypetiach

Tak musi być na co dzień!!
Nastazja czekam na relację z imprezy Adasia!
My dziś też obchodziliśmy balety z okazji urodzin Ninki. Jak mówiłam impreza była w sali zabaw dla dzieci. Strzał w 10! Od 13 do 15-dzieci na koniec popadały nam jak muchy. Nie muszę chyba mówić, że zadowoliło mnie to, że nie muszę w domu robić spędu i szykować-bo nie umiem tego robić. Zrobiliśmy na słodko. Nina w tej sali zabaw jeździła chyba wszystkim.
Freiya to co dziadkowie kupili Emilce było w sali zabaw -ten pojazd-dzieci oszalały na jego punkcie. Dobrze, że były 4 pojazdy, inaczej byłby dym! W kulkach i na torze przeszkód memu dziecku było widać tylko głowę, okrzyki radości takie jakbyśmy ją 1 raz z domu wyprowadzili. Haha. Goście dopisali. Prezenty też. Oczywiście pieniążki, taki wózek
SMOBY WÓZEK dla lalek Hello Kitty Chuli Pop 510132 (2873968392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , kosmetyki do pielęgnacji, Lalę szmacianą, lalę do badania wraz z potrzebnym zestawem lekarskim. Jeszcze nie odpakowana ale ta lala chyba coś tam gada i reaguje. Poza tym stoliczek i 2 krzesełka, sorter żółw FP. No i jeszcze paka od siory idzie

a tam ten jeździk pies FP i Lego Duplo. Dodam, ze nie było rodzeństwa P i dobrze, bo by mnie tylko w...
Było 5 dzieci razem z moją Niną i 13 dorosłych jakoś tak.

A teraz mała foto relacja
Zdjęcia średniej jakości-wina aparatu i ruszających się postaci

Na koniec Ninka z pradziadkiem