reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Kota - ależ z Kubusia kawaler już się zrobił :-) niezły przystojniacha z niego :-) Gratuluję zrobienia własnoręcznie tortu, ja to bym w życiu nie dała rady...

Ufff....wielki dzień wciąż jeszcze przed nami...zostało 4 dni ;-)

reklama
Kota tort jest przeeee mega;) Napisz mi proszę,ale dokładnie jak się robi,bo ja jasna,ale z tych ciemnych;)
jak zrobiłas i czym wierzch??gdzie kupowałaś wszystkie barwniki czy co tam?

Phelania super ze I wam urodzinki sie udalo a twoj synus to juz taki panicz! Slodzinka!

Kota ciesze sie ze krem smakuje, ja teraz rozne dodaje wiec raz mam jasny raz ciemny ;-) torcik zrobilas cudowny I tez jak z cukierni! Slicznie Kuba sie prezntuje i fajnie ze sie wszystko udalo!

dziękuję dziewczyny!!

Izi, tort jest prosty, jak drut, najpierw upiekłam biszkopt, który swoją drogą skopałam, bo mi wpadło trochę żółtka do białek przed ubijaniem i dlatego nie wyrósł tak ładnie, ale olałam, smakował super :) jak ostygł to przekroiłam go na 2 blaty i przełożyłam kremem z przepisu Lysej (jest tutaj w wątku, ale ja robiłam wszystko z podwójnych porcji: 500ml kremówki i 1,5 białej czekolady) i dodałam pokrojone truskawki, cały torcik też wysmarowałam tym kremem i wyrównałam dużym nożem. Lukier plastyczny zrobiła mi koleżanka z pracy (cukier, woda, żelatyna z tego co pamiętam, ale mogę się mylić), ja nie mam do tego cierpliwości :) użyła jakichś barwników w żelu i aromatu pomarańczonego, super pachniał podczas wyrabiania. Ja dostałam gotowce, tylko je rozwałkowałam i pokroiłam lub zrobiłam kulki i poukładałam.
Wszystkim bardzo smakował, szczególnie krem jest rewelacyjny, lekki i delikatny, super!

Netka, Phelania - widać że impreza udana, dzieciaczki zadowolone !

Kota
- tort śliczny, starannie wykonany. Widać że włożyłaś w niego całe serce. Mogłabyś robić na zamówienia :) a Q niesamowicie kokietuje tym spojrzeniem tak jak pisała Netka !

Uffff..... my już po urodzinkach na sali zabaw :-) Impreza udała się świetnie, wszyscy zadowoleni, Jubilatka się wyszalała i wybawiła za wszystkie czasy :-) Po fakcie stwierdzam, że dobrze się stało, że tamten lokal babka mi odmówiła. Zdjęcia będę miała od fotografki dopiero po świętach, więc na pewno się pochwalę :-)

tort.JPG

To nasz tort - kupiony. Pyszny był!

W każdym razie my też już po - goście siedzieli do 20. Bałam się tej imprezy, a wyszło ok, było sympatycznie bardzo- a Bartek się nie bał, bawił się i nawet u innych na rękach był- w sumie to mało co go widziałam:happy2: W ostatniej chwili Tz zaprosił jeszcze swojego przyjaciela z rodziną - tzn z dzieciakami i żoną. Fotki z imprezy wrzucę wieczorem na zamknięty.

reklama
Do góry