reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Ha ha i 9 i 10 jest fajna:) z tym ze czarny...hmmmm będzie fajny dla starszej dziewczyny:) a fiolet hmm...musi Ci do czegoś pasować- ale i tak oba są super:)!!!!

Ewi zależy jakie dasz meble i dodatki.. Jak bardziej stonowane to lepsze chyba kwiaty z niebieskimi, a jak np. ciemne teak albo wenge meble to z czarnymi kwiatami :)

na chwile obecna ciazko powiedziec bo trzeba by było pokój zobaczyc i dodatki potem ewentualnie dywan dobrac................. ale dywaniki sliczne:tak:

Ewi a moze cos z bezow?przełamie troche ta ''rozowosc'' ;) ogolnie mi sie podobaja 13,11,9 i 4 jesli chodzi o rozowe i fioletowe;)

mój typ też 13 na kwiatowe wzory to raczej gładkie ściany musiałyby być tzn bez wzorków nie o dziury mi chodziło

reklama
Ściany jeszcze nie pomalowane:) meble jasne, pościel do łóżeczka jasna różowa z kremem ( pokazywałam ostatnio), firanka też lekko kremowa. W ogóle nie wiem co z tym zrobić! Nie umiem dobierać kolorów:( mebli nie zmienię bo nie mam na to kaski więc zostaną takie jak są...

Teraz to mi żadna pościel nie pasuje do tego!!! Tak samo mam już jak Bosa...

http://allegro.pl/mega-okazja-najtaniej-15cz-posciel-i1350375927.html

Ostatnia edycja:
Do góry