reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
A ja sobie poprzywozilam od kolezanki z Poznania sporo ciuszkow i roznych takich,gdyz ona w swoim sklepie ma peeelno takich malusich pierdolek. :D Bralam takie uniwersalne narazie. :p

Hej! Już się nie mogę doczekać jeszcze 5 dni do następnego usg! Mam nadzieję, że mimo moich ostatnich stresów i przeziębienia moje maleństwa mają się dobrze...

Margolis czyli razem czekamy!! ;) ja też za 5 dni będę mogła w końcu zobaczyć znowu maleństwo! :)
Jeśłi chodzi o mnie to mogłabym chodzić co dwa tyg. do gina zeby tylko je oglądać! :laugh:

To tak jak ja! Szczególnie teraz nie mogę się doczekać po tych stresach chcę zobaczyc te moje cudeńka! :)

A ja mam wizyte we wtorek i wierze,ze po raz kolejny zobacze moje Malenstwo na usg,tak bardzo ruchliwe,jak ostatnio. :D Mam nadzieje,ze moj ostatni kaszelek i katarek nie zaszkodzily temu Skarbenkowi...

Dziewczyny czy byłyście na USG Genetycznym?? :)

Jakie powinny być wyniki, przez ostatnie dwa dni zaczełąm myśleć o tych wszystkich chorobach i wogóle. Zastanawiam się czy zrobić Test potrójny.

Jeśli byłyście na takim USG podajcie jakie miłałyście wyniki? I który to był tydzień ciąży?

CLEO wiem że ty byłaś jakie miałaś wyniki!!

Pozdrawiam

Mycha tak, miałam robione usg genetyczne ale moje wyniki są jeszcze u mojej gin bo to byl test zintegrowany i oddadzą mi razem z winikami krwi - to juz jutro. Moja badania były robione w 12 tyg. i oczywiście badana była przeziernosc karkowa, sprawdzana obecnosć kości nosowej, wszelkie możliwe długosci i szerokosci dziecka, powierzchnia powłok brzusznych, rozwój narządów wewnętrznych, i oczywiscie seduszko. To tyle z tego co pamiętam, jurto po wynikach moge napisać wiecej.

reklama
Cleo to bardzo cie proszę zapytaj twojej gin jak bardzo moze wzrosnąć przezierność karkowa w II trymestrze. I jeśli w I trymestrze wyniosła 1,1 mm (11t4d)to czy może bardzo diametralnie się zmienić w II trym.

Jestem bardzo zaniepokojona a moim lekarzem nie mam kontaktu i już nie wytrzymam! :p :-[

Będę wdzięczna! :)

Do góry