reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych Maleństw

reklama
wow ale super!!!nie no zdecydowanie zwykłe usg jest do d...:baffled:
ja dostałam wczoraj dwa na jednym to wogóle nie wiem co to,pewnie jakiś przekrój głowy a na drugim ręka i tyle!!!a i opis z którego chyba tylko on wie o co chodzi:wściekła/y:
a badał i badał i nawet w pewnym momencie zawiesił się na dłużej bez słowa:confused:
nie no słów mi brak wróciłam zła i załamana i tyle...:-(

Marteczka - naprawdę nie masz się czym martwić - znaczenie opisów możesz znaleźć na necie :tak: a ze zwykłego usg lekarz naprawdę potrafi więcej wyczytać :tak::tak::tak: 4d to taki dodatek no i traktowany często jako okazja do pamiątki :tak::tak::tak:

Marteczka - nie musisz daleko szukac, ja odczytałam wielkość mojej Małej z USG na naszym Forum, jest tu wątek "Normy USG" Elip kiedyś wkleiła. Ja z tego własnie odczytuje "parametry" Małej

Marteczka - nie musisz daleko szukac, ja odczytałam wielkość mojej Małej z USG na naszym Forum, jest tu wątek "Normy USG" Elip kiedyś wkleiła. Ja z tego własnie odczytuje "parametry" Małej
ja też ale tam są podane 3wagi i ni cholery nie mogłam nigdzie znależc tego,która z nich może byc jej wagą,a wszystkie są zbliżone:dry:

reklama
A oto wymiary naszego Maleństwa po wczorajszym usg:
wymiar dwuciemieniowy 8,3
przednio-tylny wymiar klatki piersiowej 7,0
wymiar poprzeczny brzucha 7,4
długość kości udowej 6,7
wskaźniek płynu owodniowego 8,7

szacunkowa masa dzidzi 1799 g :-)
a oto fotka buźki:

Załączniki

• 19. 32 tc - 13.01.2008.jpg
    19. 32 tc - 13.01.2008.jpg