Lekarzowi coś wypadło, nie było go cały dzień więc idę jutro, dam znaćI jak tam? zrobione? Udało się? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarzowi coś wypadło, nie było go cały dzień więc idę jutro, dam znaćI jak tam? zrobione? Udało się? :-)
To był jakoś początek 19 czy bliżej 20? Kurcze trochę się martwię a z drugiej strony nie mogę doczekać i trochę nie chce przekładaćJa miałam w 19 bo lekarzowi wypadła pacjentka i mnie wcisnął na tą godzinę, ale pytał mnie czy jestem szczupła. I podczas badania mówiłam fajnie ze tak szybko nie spodziewałam się i powiedział ze dobrze ze dziecko jest większe niż mniejsze na ten tydzień i dobra widoczność przez powłoki brzuszne bo ogólnie wcześnie to badanie jest i bardzo długo je robił żeby na pewno dobrze wszystko obejrzeć. Porównał wtedy serduszko dziecka do paznokcia u najmniejszego palcaa później byłam jeszcze w 23tc u innego to już dziecko było większe i szybciej to badanie poszło
Jak dobry lekarz, to jak coś niedokładnie zobaczy, to zaprosi na inny terminLekarzowi coś wypadło, nie było go cały dzień więc idę jutro, dam znać![]()
19+2 dokładnie. A to prywatnie ?To był jakoś początek 19 czy bliżej 20? Kurcze trochę się martwię a z drugiej strony nie mogę doczekać i trochę nie chce przekładaćmówię sobie że skoro lekarz potwierdził, że od 18 będzie ok to pewnie ma na tyle dobry sprzęt że faktycznie będzie, ale sama nie wiem
![]()
Tak19+2 dokładnie. A to prywatnie ?