hej!
We wtorek byliśmy na usg, mieliśmy mieć 3D ale ze względu na położenie łożyska nie do końa prawidłowe lekarz powiedział, że bezpieczniejsze będzie 2D i takie też mieliśmy. Najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa, wszystkie wymiary prawidłowe, tylko, że zmienił położenie z miednicowego na główką w dół i nie chciał nam pokazać buźki, w zasadzie pokazał krótką śliczną twarzyczkę tylko usteczek gin nie umiał dojrzeć i idziemy znów za 4 tyg na 2D a w pon na normalne (kontrolujemy łożysko przodujące). pisze w rodzaju męskim, bo.... mój dzidziuś jest jednak chłopczykiem!!! co do tego nie ma żadnych wątpliwości- siusiaczka pokazał nam kilka razy, rączkę w tym czasie miał w buzi, a drugą łapał pępowinę więc widać było bardzo wyraźnie. Gin nam dał 100% gwarancji, że jest to synek

Tak więc zamiast Ali jest mały Bartosz

Najważniejsze, że zdrowe maleństwo. Martwi nas tylko łożysko, miałam mnóstwo dodatkowych badań przez to, dlatego dziś dopiero weszłam na BB. Mam nadzieję jednak, że będzie dobrze, choć gin mówi, że już od 6,7 miesiąca będę leżeć. A 6 miesiąc za niecałe 2 tygodnie... Musi jednak być dobrze.
Cieszę się, że z Wami i Waszymi Skarbami wszystko dobrze.
Trzymam kciuki za Dzioobków i ich maleństwo, też musi być dobrze, wszystkie się o to modlimy przecież.
Ściskam Was mocno!!!!!