reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Amalfi super kolor tego trampeczka ;)
Atyde dzieki za komentarz an blogu ;)

ja za troche zbieram sie z pieskiem do weterynarza zobaczymy co powie, dzis jakby mu troszke lepiej, ale martwie sie bardzo o niego

A co mu jest dotka?? Jakie objawy???????
Ten trampek wyglada jak niebieski, ale tj zielony kolor

Ostatnia edycja:
AMALFI takie trampeczki to miód na me oczy:tak:Korzystasz z wzorów czy ze zdjęć? Kurczę, ja nie mam teraz czasu na dziubdzianie. Dzień krótki a spacerek musi być zaliczony, więc organizacja dnia nie po mojemu- nie umiem się przestawić. A i to dokarmianie łyżeczką było.
Chyba, że w nocy coś...

No Libby, ja jeszcze czekam na malenstwo, wiec oprocz pracy i chlopa nic wiecej mi nie przeszkadza w szydelkowaniu. Korzystam wyłacznie ze zdjec, czasem ze schematow. Bardziej kombinuje;-). Teraz robie wiekszy projekt, juz koncze wlasciwie, i to juz tylko z mojej wyobrazni, wkleje jak skoncze

Amalfi, trampek jest świetny. JESZCZE JESTEM BLOND. Ale już postanowiłam, że się przefarbuje. Najszybciej chyba w pon. bo teraz pracuję i nie mam kiedy do sklepu wpaść.
Dotka, napisz zaraz co z Magnikiem.

Amalfi ciekawe co to za projekt ;) a z pieskiem to łapke sobie lize, nie chodzi tak jak powinien, przystaje, widac po nim ze smutny jest. Boli go ta jedna przednia lapka co mu zostala.

Dziewczyny wrocilam niestety opuchlizne mial lekarz wymacal miesien dobrze. dostal glupiego jasia i mial punkcje tego miejsca, wody nie bylo, dostal zastrzyk antybiotyk przeciwzapalny ze sterydem o dlugim dzialaniu. mamy ograniczyc ruch i pilnowac zeby nie skakal. czekam az sie wybudzi moze to potrwac 2 h, narazie jest nieprzytomny i wiotki. tak mi go szkoda :(

zjola, wow ależ masz zdolnego męża!!! Tylko mu przekaż że tu koleżanki Twoje się rozpływają nad jego zdolnościami!!!
Cały dom macie utrzymany w takim naturalno-wiejskim stylu? My też chcemy tak swój w przyszłości urządzić, naturalnie, dużo drewna itd...

dotka, trzymam kciukasy za psiaka!

reklama
Do góry