reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Amalfi - cały cykl był dziwny. Owu mnie prawie nie bolała a zawsze aż mnie w pół zgina. Cyc nie bolał a zawsze od połowy cyklu boli, no i plamien nie było a to bardzo podejzane. Myślałam, że to się po clo, które brałam w zeszłym miesiącu coś rozjechało.

reklama
ZJOLA ja mialam podobnie, ze tez myslalam ze to po biosteronie, tzn po tym jak mi sie skonczyl, pomyslalam ze poprostu mi sie cykl przestawił i cycki bolały ale mialam tez uderzenia gorąca, i mysle sobie, super pewnie menopauza sie zaczyna i @ wcale nie przyjdzie, dlatego ja nie robiłam dluuuugo testu, bo brałam pod uwage wszystko, tylko nie ciąze heheheh

Koralikowa co upieklas?
Martus co u Ciebie slychac?
Zjola jak sie czujesz?
Amalfi fajna zyrafka i trampy
Fifkapozdrowionka ;)a mi dzis strasznie spac sie chce nie wiem jak ja wysiedze w tej pracy

reklama
Witajcie!

Wpadam na chwilę podzielić się z wami nowiną iż WYGRAŁAM KONKURS FOTOGRAFICZNY
happy.gif

Dostałam potwierdzenie na maila.We wtorek idę odebrać nagrodę.
Wszystkim tym którzy oddali na mnie głosy BARDZO DZIĘKUJĘ
yes2.gif
biggrin.gif

Ja się urlopuję,jest na prawdę wspaniale
laugh.gif

Pozdrawiam was i życzę wszystkim miłego dnia!

Do góry