reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Dotka - a u mnie chyba nici z tego będą, bo dzisiaj przestały mnie piersi boleć :( Trzymam kciuki za twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dzien doberek

docia to suiper kochana...
zjola słonko..przestan,bedzie dobrze..przeciez nie musza cie non stop bolec....zjolus kochanie bedzie ok:)

Zjola tak jest nie nakrecaj sie mi tez sie wydawalo ze przestaly mnie bolec a wieczorem znow bolaly i tak juz zostalo po dzis dzien czuje je :) nawet jakby mocniej ostatnio - glowa do gory! bylas na becie?

Bety nie robiłam i już nie zdążę bo u nas dwa dni na wynik się czeka a wypadałoby ze dwa razy zrobić. Zrobię za to jutro progesteron, żeby lutki bez potrzeby nie brać. Jak gin w piątek podejmie decyzję o becie to oczywiście zrobię. Opowiem mu o moich wątpliwościach.

No wlasnie nie wiem gdzie ona, ja czekam na fotki jej dziel a ona przepadla, tez sie martwie
Zjola ja w dniu testu polecialam na bete i powtorzylam po 3 dniach, wynik utwierdzil mnie ze to nie pozamaciczna bo wtedy przyrost bylby wolniejszy

zjola no dokladnie popytaj gina..po to jest aby ci doradzic i posluchac watpliwosci twoich
Martusia atyde now lasnie gdzie ona??? hmmm

Dotka - jakoś pozamacicznej się nie boję tylko obumarłej :( Myślę, ze w przyszłym tygodniu zrobię jednak tą betę, żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta.

reklama
Do góry