reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Cześć dziewczyny.
Nie było mnie, bo klatwa nade mną chyba jakaś krązy... Sasiedzi kładąc kostę na wjeździe przepierdzielili na linię telefoniczną i przez 10 dni byłam bez netu. Późnie musiała jechać na 3dniową delegację. W hotelu tez netu nie było! No koszmar jakiś.
Zjola to jadąc do Opola przejeżdżałaś "obok mnie" A kolezanka... głupoty gada... Fakt, łatwo nie jest, ale po pierwsze dobrze wiesz "z czym to sie je" a po drugie jak już masz dziecko, ba jak juz jestes w ciązy to już świata poza dzidzią nie widzisz.
My tez chcieliśmy jeszcze w tym roku postarać się o dzidzię, ale znowu "coś" wyskoczyło i musielibysmy znowu rok czekać... a ja juz nie chcę czekać tak długoo...

reklama
Zjola daj znac jaki wynik progesteronu ja zaraz na poczatku mialam 30. I nie daj sobie wmowic ze dziecko to ciezar, pewnie w duchu ci zazdrosci i tyle stad to gadanie !

Koralikowa wezme parasolke :p to idz do gina, oby to nic powaznego
Amalfi dziergasz cos?
Kamea dzialajcie dziecko nie zawsze przychodzi w 1 czy 2 cyklu, a jak juz traficie to reszta sie dopasuje, w zyciu zawsze jest jakies "ale", a jak juz jest to reszta jakos tez gra

ja juz po wizycie wczoraj pozno wrocilam masakra trafilam akurat na 2 cesarki heh
maluszek zdrowy, nie mierzyl go bo juz ciezko bylo zmierzyc, wiercil sie, nie wiem dalej na 100% jaka plec
mam powtorzyc toxo tylko i pokazac sie z wynikiem za 4 tygodnie, kolejne usg dopiero polowkowe w 22tc
pow ze ladnie urosl przez 4 tygodnie i pow ze moge spokojnie na wakacje jechac ;)
zdjecia niestety nie mam bo wizyte mialam 1,5 tyg temu na usg genetycznym wiec teraz tylko widokiem sie zadowolilam, najwazniejsze ze wszystko ok ;)

KAMEA sto lat Cie nie bylo! Witaj ponownie :-)

DOTKA wiec tak podobnie jak ja idziesz, ja ide w 20tc na usg i mimo, iz w szpitalu nie mowia płci tak wczesnie, to sprobuje podpytac tego lekarza, moze mi powie, bo fajny byl,
wiec mozliwe , ze cos od niego wyciagne, kto wie...

Ostatnia edycja:
Kamea - no faktycznie musiałam obok przejeżdżać :)

A co do dziecka, to my zamierzamy się nim cieszyć i kropka, tak bardzo się o nie staraliśmy :tak:, tyle przeszliśmy. jak widzę minę mojego M, to nic już więcej się nie liczy. Zresztą wczoraj wieczorem oglądaliśmy z młodym "Szczęki" i zaśmiewaliśmy się przy tym do rozpuku, bo my bardzo z charakteru podobni jesteśmy, więc podobne pomysły i odczucia mamy. I tak sobie myślałam, jaki dobry mam z nim kontakt i jak się kochamy jako mama i syn. To jest coś najważniejszego dla mnie na świecie! Dzieci są cudowne a jak się ma z nimi dobry kontakt, to jak są dorosłe, to sama radość :)

ZJOLA amen! I wlasnie to zamierzamy tu wszystkie robic, pewnie, ze bedzie ciezko, jeszcze np ja tutaj to juz w ogole, bo rodziny blisko nie ma, moja mama pewnie przyjedzie na miesiac , moze dwa, a potem to juz sama musze wszytsko robic i do roboty wrocic i dziecko i pies, ale wcale sie tym nie przejmuje.

No właśnie. Toż to sama radość! Wieczorkiem Wam napisze, o co u mnie chodzi z tym kolejnym "ale", bo teraz w pracy jestem i zbytnio nie mogę pisać.

zjola, podejrzewam, że koleżanka zazdrości! No bez przesady-wiadomo że bywa ciężko [podobno bo nie mówię z doświadczenia ;)] ale przecież ile radości daje dziecko!

Atyde- wesele mam 29 września :) Dasz radę?

reklama
Do góry