reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Oczywiście, że idziemy na ślub, bo wypada ale zrobiła totalną wiochę, zwłaszcza, że mieszkamy w jednym mieście. No trudno się mówi i dalej się żyje. Jedynie będzie mi trochę smutno, bo będę zazdrościła jej brzuszka. I znowu muszę mysleć nad kiecką jaką se uszyć, i znów dylemat :-)

reklama
Amalfi - mój jeszcze się boi zbytnio przywiązywać, bo u nas właśnie leci newralgiczny tydzień. Przez 7-y jeszcze ani razu nie przeszliśmy :( dowiemy się w piątek, czy jest do czego gadać. Na razie mówi na fasolkę Pituś :-D

hej kochane.

U mnie załamka, bo w pon dostałam to czego nie chciałam. I zaś od nowa.

Za wszystkie i każdą z osobna trzymam kciuki.
Zjola- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Pitusia ;)

Witajcie!

Ja zabiegana po urlopie,kupę pracy mam w domu...:baffled:
Wpadłam w wir pracy i domowych obowiązków czyli cała Ja :-D

Pozdrawiam was i miłego dnia życzę!
U nas na szczęście pochmurnie i rześko i dobrze bo miałam dość upałów w Pl.

hejoooo

emalia no szkoda,przykro mi bardzoo..ale teraz bedzie przyjemnosc:)))
zjola Pitus :-D,,no boskie nazwenictwo,,i &&&&&&&&&& za 7dmy......
agnieszka ja wczorA MIALAM wir sprzatania,dzisija lenistwo....
Atyde no trzeba isc..ale chociaz sie wybawicie...

aga u mnie nie ma synka,,wiec nikt oprocz mnie nie nabriudziii...ale wczoraj wzielam sie totalnie za kuchnie i lazienke,,jak nigdy;;;;weny dostalam..,teraz luzikkk

ZJOLA przeciez siodemka powinna byc szczesliwa, wiec trzymam kciuki za 7-ke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
AGA zwolnij troche, zycie jest za krotkie na sprzatanie ;-), ja teraz rozkoszuje sie siedzeniem w domu, w totalnym burdelu, a w wir wejde jak urodze :-)

EMALIA tule wiec, i oby Ci sie udało w nastepnym cyklu, tak dobrze idzie nam zafasolkowywanie w 2012r, wiec zaciskam &&&&&&&&&&&

KORALIKOWA czesc! Szydelkujesz juz czy nie?

ATYDE Twoj wybor, ja bym nie poszła raczej, a przynajmniej kartonik to koperty bym im wsadziła ha ha ha aha :-D

reklama
Do góry