reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

MARTA wiem, wiem. Dlatego zakup zaczełam od ciuszkow 0-3 m-ce, bo tu sa najpierw newborn, a potem numeracja 0-3, 3-6 itd, ale te teraz newborn kupiłam tylko dlatego, ze bylo 7 body za 4euro, wiec nawet jak raz załoze , to sie nic nie stanie. A nastepne kupie 3-6 troche ciuszkow, a jak sie dowiem płeć, to moge zaczac powoli kupowac z tych takich ładniejszych i grubszych, jakie sbluzy np, sweterki i pajace takie mięciutkie, fajne , ogladałam, ale sie nie skusiłam jeszcze.

Jeju! Jak super jest kupowac takie ciuszki, nawet jak sa białe tylko :-). A oglądać to jezdze codziennie prawie do takich sklepow z ciuchami i meblami i wozkami, wanienkami i przewijakami itd

reklama
amalfi nom zapewne,,dlatego wklejajcie nam zdjecia,,to my tez oko naciesyzmy:)))
Martusia ty wiesz ze czekamy na robotke twoja:)

A ja dzisiaj po raz pierwszy zrobilam oto takie cosssik:
Snapshot_20120813_1.jpgZobacz załącznik 490783bransoletke:)))

ale mam jakosc zdjec no masakraaaaa:baffled:

Cześć dziewczyny. My już wróciliśmy do domu. Ostatni tydzień urlopu mi leci... jak mi się nie chce wracać do pracy :/
Zjola ogromnie mi przykro:-(
Dotka a Ty mnie tak już więcej nie strasz! Proszę grzecznie odpoczywać!
Koralikowa fajna bransoletka. Mnie by się podobała w jednakowym kolorze;)
Poniżej fotka z wakacji z moim łobuzem
dsc04004wt.jpg

hejaa
kamea mi tez nie,,ale mialam malo koralikow jednego koloru:baffled:

Sliczna fota,a na czym wy stoicie??
acha a wiesz jzu kiedys mialam ci napisac,ze na avatarku wygladasz jak Kinga Rusin:))):dry:

Witam z rana.
U mnie pralka szaleje , bo już w piątek wyjazd i trzeba powoli obmyślać co i jak. Juz nie moge sie doczekać, aczkolwiek troszkę się boje drogi. Mam nadzieję ,że Jasiek dobrze zniesie drogę :)
Kamea- śliczna fotka. Oj nie dziwie Ci sie ,że nie chcesz wracać do pracy :)
Koralikowa- Fajna bransoletka ;) Moja córka ostatnio non-stop robi różności z żyłek Filofun.
Amfali- Jakie słodkie. Też bym już chciała kupować, choć mam tony po Jaśku, ale jak mi sie trafi córcia, to będę musiała zaopatrzyć sie w róż :) Ostatnio na zakupach i tak już nie wytrzymałam i kupiłam małego smokusia ( zielonego- co by nie było ) :-)
Martusia- kończ bolerko i chwal sie fociami kochana :)
Dotka- byłam na tych targach we Wrocku, jak jasiu miał 2-3 misiące:) Fajna sprawa :)

Pochwalę sie moimi ostatnimi fotkami :)
DSC02300 (Medium).jpgDSC02309 (Medium).jpgDSC02319 (Medium).jpgDSC02332 (Medium).jpg

A to moje robaczki z kotecką, którą weźmiemy po powrocie z wczasów :)

DSC02293 (Medium).jpgDSC02294 (Medium).jpgDSC02296 (Medium).jpg

Koralikowa w sumie to kolezanka mnie w to wkrecila i sie udalo ;) siesze sie strasznie bo nikt mi nie robil profesjonalnego makijazu i tego jestem ciekawa najbardziej, targi juz w ten week. robilam kiedys tez takie przeplatane bransoletki
Kamea fajnie ze juz wrocilas z wojazy, to w Karpaczu ta mini śnieżka?
Amalfi
ja na x-landera xa stawiam od poczatku ;)
Emalia
fajne te Twoje robaczki, a tego kwiatka hoje tez mam kwiatki slodko pachna :)

wklejam moje wczorajsze zakupy 2 bluzki, dla maluszka polarowy taki kombinezonik i skarpetki ktore dostalam w prezencie na imieniny z grzechotka i brzuszek
IMG_0230.jpgIMG_0231.jpgbobo.jpg

Cześć dziewczyny

dotka fajne ciuszki takie maciupkie :-D a brzusio śliczny :tak:
emalia ładne zdjęcia,widzę że interesujesz się także fotografią,fajnie:) Ja też mam kilka fajnych zdjęć z sobotniej wycieczki,głównie kwiatki później wkleję kilka.
Koralikowa coś otwieranie zdjęcia zamula ale i tak widać.Jak na pierwszy raz to super bransoletka :tak:
Kamea fajna fotka z łobuziakiem :-D zdjęcia na fb widziałam.
Amalfi widzę zakupy udane,ładne ciuszki :tak:

U mnie wszystko ok ale mało czasu na wszystko...:-/
Miłego dnia!

KORALIKOWA piekna bransoletka, ze tez chce Ci sie tak dłubac :-)
KAMEA pięknie wygladasz z synkiem.
EMALIA ale śliczne dzieciaki masz, musisz koniecznie jeszcze jedno dorobić ;-). I tez mialam w domu tego bialego kwiatka
DOTKA ja wiem, ze Ty x landera chcesz, ale tu nie ma takich, poza tym dla mnie za ciezki on jest. A zakupy udane, myślałam , ze wstawisz wszystkie swoje zdobycze, a Ty dałas tylko ostatnie.
AGA Ty to jestes zalatana heheheh. Ja wyluzowałam i dobrze mi z tym:-)

Wreszcie przespałam cała noc, jup!

Dorotka- sliczne, bluzeczki, szczególnie ta niebieska jest w moim guście. A ciuszki dla dzidzi cudne :) Brzusia to mogę tylko pozazdrościć. Cudowna piłeczka:tak: Co do wózka ja Jaśkowi kupiłam na roczek X-landera xa kolor Vulcano i teraz mam zamiar do niego dokupić gondolkę ( w dowolnym kolorze) i fotelik i bedę miała super wózek. Jestem bardzo zadowolona z niego.
Agus- dziekuję. Bardzo lubię fotki, aczkolwiek jestem amatorką ze wzgędu na fundusze. Ale może kiedys dorobię się lepszego sprzętu :tak:
Amfali- gratuluje przespanej nocki :)
No przecież sie staram :-D Już Dwa dni pod rząd wiszę z nogami na ścianie:-p

reklama
moja nowa:)
2012-08-14 09.50.59.jpg2012-08-14 09.49.24.jpg2012-08-14 09.49.37.jpg
teraz kolczyki kulki chce dziergac:)))

emalia gdzie ty wyjezdzasz?? bo chyba mi umknęło?? focxie sliczneee...

docia sliczne rzeczy,,,aa potem nie zapomnij sie pochwalic tym pokazem,,rob duzoooo fotek,,ale ty chuda tyllko brzuszek rosnie:))))

aga na tej sie uczylam kolorowej dopiero:)))

amalfi nom jakos sama nie wiem,,ze mi sie chce:)))

emalia ty nietoperku:rofl2:

Do góry