reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
DOTKA aaaaa to nie pomyłka była :sorry:.
EMALIA no coś Ty, jakie krwawienie? Bardzo? A robiłaś bete? Ile razy?

No skończyłam baby blanket :Zobacz załącznik 498223Zobacz załącznik 498224Zobacz załącznik 498226

hej jestem

emalia no co ty....nie rob jaj,,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac...

atyde czekamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&

docia sliczne,,ale pantofle bija mnie na łeb....wowww

Emalia mam nadzieje ze bedzie ok ze to falszywy alarm ale nie bagatelizuj jak krawisz to do szpitala jedz, moze potrzebujesz cos na podtrzymanie

Atyde faktycznie cos predko, moze to dopiero plamienie okoloowu?

Amalfi kocyk super ;) ja w zyciu takiego bym nie zrobila

dotka kiecka śliczna-ja Ci powiem że jakbym miała córkę to i tak bym jej wszystko niebieskie kupowała :) Tylko na pewno wybór mniejszy w tym kolorze....

emalia-odezwij się bo się martwimy! Może to tylko lekkie krwawienie?
amalfi wow-ile czasu robiłaś?

Witajcie dziewczyny!

Tak cieszyłam się z weekendu a on tak szybko minął że płakać mi się chce :-(Sobota zabiegana na maksa.Grill udany.Zdążyłam ze wszystkim do ostatniej minuty.Szaszłyki i sałatka wyszły rewelacyjnie,niesty nie zdążyłam zrobić zdjęć bo w osttaniej minucie poszłam się szykować a goście stali już pod drzwiami.Następnym razem zrobię.
Niedzielę spędziliśmy na dworze,pogoda cudna,chyba ostatnie dni lata.Tyle u mnie...

dotka Ja ten sos kupuje w indyjskim sklepie :tak:
amalfi a precz z tymi snami...spokojnie taka natura ciąży a po ciąży zgubisz,zastosujesz odpowiednią dietę i będzie ok.Tego się nie uniknie...
Emalia a jak u Ciebie?
Kwiatuszku,Koralikowa pozdrawiam :)

dotka reszte wody z basenu wiadrami wylewalismy co nie szło juz spuscic

Hej. Sorki ,że tak zbiorowo, ale coż tu sie rozpisywać. Przede wszystkim dziekuję Wam kochane za wsparcie i zainteresowanie. A więc : plamiłam od zeszłej niedzieli. Pojechałam do ginki, stwierdziła ,że sie zagnieżdża i dostałam Dupka i Nos-pe. Plamiłam cały tydzień aczkolwiek w piątek i sobotę nie było już nic. W niedziele rano wstałam z niedużą ilością krwistego śluzu między nogami. Pojechałam na szpital i tam lekarz zbadał. stwierdziła ,że szyjka zamknięta i na USG. Na badaniu stwierdził ,że pęcherzyk ma zaledwie 4mm i cos tu nie tak, że za małe, że nienormalnie wyglada ta ciążą i raczej wygląda na poronienie. Kazał czekać do środy , brać dalej leki i iść do swojego gina żeby zobaczyć co sie dzieje. No i po powrocie ze szpitala zaczęły wylatywać już ze mnie skrzepyi sporo krwistego sluzu. Dzisiaj krwawienie mniej więcej jak okresowe. Modle się żeby nie było krwotoku, i żeby poleciało wszystko samo, bo nie chce zabiegu. Chcielibyśmy się zaraz starać ,a po łyżeczce moga powstać blizny i pół roku nie można zachodzić. :-( I ot moja cała historia. :-(
Nie spodziewałam się ,że spotka mnie cos takiego po dwóch normalnych ciążach:no:

hej

emalia wychodzi na to że poroniłaś,przykro mi :-( To takie niesprawiedliwe :-(
A tym bardziej że dwie ciąże masz już za sobą,trzy maj się i dbaj o siebie,będzie dobrze,musi być!!!

Koralikowa na razie o planach urlopowych nie chce pisać.Urlop mam już zabukowany a raczej przymusowy w pracy ale płatny więc jest ok:)
...a bransoletki kupiłam na ebayu :tak:

Amalfi ja już się pogubiłam...miałaś to usg czy dopiero będziesz mieć?chwal się płcią kochana :-)

Emalia trzymaj sie dzielnie kochana, niech Twoje dwa cuda dodaja Ci sil, widocznie tak mialo byc choc to marna pociecha, ale uwierz natura wie co robi!
Kwiatek ok to widye definitzwnz koniec lata jak basen ynika juy Ł=
Koralikowa to wspolczuje tak cienkich scian i sufitu
Aga Amalfi ma corke :) widze ze zamknietego nie doczytujesz :)

Witajcie

Dotka przyznam się szczerze że na zamkniętym nie byłam już jakiś czas i dlatego nie wiem...
Amalfi GRATULUJĘ córeczki?
Koralkowa współczuję upierdliwego sąsiada a cienkie stropy są koszmarne.Miałam takie na pierwsszym naszym mieszkaniu.Koszmar!

W nocy spać nie mogłam,wiatr tak gwizdał że musiałam okna wszędzie zamykać.
...a mnie kusi przemeblować pokój dzienny,mam już wizję hmmm zastanawiam się
dry.gif

reklama
Do góry