reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Witajcie dziewczynki.

Nieustanne kciuki za wszystkie potrzebujące &&&&&&&&&&&&

Moja dama dziś w nocy budziła się kilka razy i miałam w sumie nockę zarwaną ,ale nie ma tego złego...
Jak nie spałam to przynajmniej czapkę jej zrobiłam .:-D:-D
Jak się model obudzi to założę na łepetynkę i fotkę zrobię.:tak::-):-)

reklama
Obiecana czapeczka,a'la kapelusik ;-):-)
Proszę bardzo.
Taka śmieszka jestem :-D:-D:-D

Załączniki

• 20120922479.jpg
    20120922479.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 41
ATYDE przeciez rok sie jeszcze nie skończył, kto wie.... Nawet nie wiem jak bardzo bym chciała, zeby WAm wszystkim sie udało, zebyśmy mogły gadac o tym samym, przezywac itd, ale widocznie wszystko ma swój czas i trzeba poczekać:tak:

AGA no ja na pewno na forum zdjęć prywatnych wklejać nie bede , ani na fb nie bedzie zdjęć mojego dziecka:no:;-)

Liczyłam na super prezent na rocznicę, teraz na nic nie liczę. Jeszcze bolą mnie zatoki i głowa. Teraz to tylko czekam jak rodzina emka zacznie pytać kiedy będziemy mieć dzieci. I co ja im powiem. Znowu święta i znowu pieprzone życzenia spełnienia marzeń, a mnie rozpacz bierze. Nie nawidzę świąt. Ale mam doła, a myślałam, że się już przyzwyczaiłam :zawstydzona/y:

reklama
dobryyy

Dzisiaj jesien sie zaczyna,co zreszta widac za oknem,,masakra pogoda.
ja mykam dzisija do siostry...
MIlej niedzieli

atyde suknia slubna wow..czekam na fotke.
wiesz ja tez nie cierpie swiat i zjazdow rodzinnych..:sorry:

Do góry