reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
szpatułka przepadła jak kamień w wodę:) ale napis nawet mi się podoba:D oby tylko klej mocno trzymał, żeby mi literki syna nie zasypały:D
oczywiście szyłam sama żeby nie było, a potem sama wypychałam watą.....jeśli przy kolejnym dziecku wpadnę na pomysł szycia literek, to na bank będzie ono miało imię na trzy litery :D

Zobacz załącznik 301753

SUPER powinnas interes rozkrecic

hehe dziewczynki :**** dziękuję :D nie przyjmuję zamówień :D ooooo co to to nie:) mogę wam alfabet na maile powysyłać i róbcie sobie same - wierzę w Was hehe, a to taka żmudna i powolna robota, że jakbym miała interes na tym utrzeć - to byśmy z Boryskiem z głodu padli:D maszyna mi się zepsuła do szycia ( mój mąż wszechstronnie nieuzdolniony - oczywiście naprawy się nie podejmuje ) i ręcznie jechałam, maszyną było by pewnie znacznie szybciej i przyjemniej:)

Cieszę się ogromnie że Wam się podoba:**

szpatułka przepadła jak kamień w wodę:) ale napis nawet mi się podoba:d oby tylko klej mocno trzymał, żeby mi literki syna nie zasypały:d
oczywiście szyłam sama żeby nie było, a potem sama wypychałam watą.....jeśli przy kolejnym dziecku wpadnę na pomysł szycia literek, to na bank będzie ono miało imię na trzy litery :d

Zobacz załącznik 301753
cudne!!!

No skończyłam oja butelke
o to ona
fotki647.jpg

By bodzinka at 2011-01-30

fotki649.jpg

By bodzinka at 2011-01-30
fotki650.jpg

By bodzinka at 2011-01-

reklama
to i ja sie pochwale :) na chrzciny zrobilam ale jeszcze jest do wykonczenia i do dodania dodatkow i ozdob to taka wersja podstawowa :) ale sie juz chcialam pochwalic hehe :)narazie tylko jedna fota bo jasiek marudzic zaczyna

ewwe ale czad te literki :szok: !!!!!!

Załączniki

• kiecka.jpg
    kiecka.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 61
Do góry