reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

No więc tak. Kocyk wyszedł mi bardziej w kwadracie rozmiary coś około 80x80. Robiłam z tej włóczki https://www.e-dziewiarka.pl/index.p...roduct_id=4085&option=com_virtuemart&Itemid=2 i zużyłam 4 motki, uzywałam szydełka nr 3. Aha i jakby coś to tu jest wzór Attic24: Neat Ripple Pattern
kocyk jest cudny i sie juz zakochalam w nim i planuje zrobic tez taki a powiem ze jestem poczatkujaca szydelkujaca- wczoraj wieczorem sie uczylam podstawowych sciegow a dzisiaj w koncu rozszyfrowalam wzor i probke juz robie (a przy okazji bedzie to kocyk dla lalek moich dziewczyn ;-))
a mozesz mi napisac ile oczek potrzebowalas na taki rozmiar? czyli 80 cm szerokosci?

a kroliczki tes za swietne . szyjesz je na maszynie czy recznie? ciezko takiego kroliczka zrobic?

reklama

Załączniki

• 7_3.jpg
    7_3.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 98
  • 7_4.jpg
    7_4.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 94
Zapragnęłam być jak Smoniczka oto moje małe dzieła (po zaledwie kilku dniach pracy po kilka godzinek) buciki i czapeczka zabrały mi 2 dni (kilka godzin po południu - jako, że od nich zaczynałam to szybko zaczęły mnie boleć palce) i sweterek zajął mi... jakieś 4 dni - również kilka godzin po południu. Wiem, że do Smoniczki mi daleko, ale się staram. Dzisiaj zaczynam nowy projekt :)

Załączniki

• 24112012420.jpg
    24112012420.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 123
  • 24112012421.jpg
    24112012421.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry