reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
potwierdzam buciki cudowne...i sweterek też. Ubolewam tylko, że ja nie potrafię robić ani na drutach ani na szydełku a tyle cudnych rzeczy można by stworzyć ;(;(

kolejny dzień chwalenia się :D:D moje ostatnie dzieła:

Załączniki

• IMG20121126_004.jpg
    IMG20121126_004.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 91
chwale się ostatnim dziełem :) i chyba na tym zakończę moje szycie przytulanek. Mam już ich całe pudło więc chyba wystarczy :) może jak już się dzidziol urodzi to coś na bieżąco będę szyć...póki co odpoczynek :)

Załączniki

• IMG20121129_001_edit.jpg
    IMG20121129_001_edit.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 85
Ruszyła produkcja pełną parą. Aniołki zrobiłam do pracy dzisiaj - w ramach małego upominku gwiazdkowego (śmiesznie to wygląda, bo każdy inny :p ), rękawiczki dla mojego bąbla i buciki dla Annaroksana - jutro dostanie, mam nadzieje, że się ucieszy.

Jeden projekt mi zalega, ale muszę poczekać na brakujące druty i będę dalej dziergać...

Załączniki

• 01122012431.jpg
    01122012431.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 77
  • 01122012433.jpg
    01122012433.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Gnideczko już dawno miałam się pytać jak tam aniołeczki, ale widzę, że poradziłaś sobie świetnie:-)

To i ja się pochwalę, efekt mojej weekendowej pracy:tak:
DSCN0208.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry