StaraStaraczka
Fanka BB :)
Ja mamKtoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ?bo sie przymierzam zamówić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mamKtoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ?bo sie przymierzam zamówić
To ja…Ktoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ?bo sie przymierzam zamówić
A Ty nie masz ode mnie przypadkiem?Ja mam@penguinlicious tez ma na pewno
Mam mam. W sensie już zamawiałam i mam swójA Ty nie masz ode mnie przypadkiem?![]()
Mój bierze Nucleox Primo i Magnez.Dziewczyny czy Wasi partnerzy tez biorą suple ? Jeśli tak to jakie ? Bo jutro muszę skoczyć do apteki i chce mojemu coś kupić do starań bo tak naprawdę oprócz magnezu to nic nie bierze.
A miałaś tam jakieś znieczulenie? Dzięki za info! Jak się czujesz?Jak prywatnie to sonoHSG, to @Aga993 - ja robiłam w MedArt w Poznaniu. To było sonoHSG i USG 3D macicy. Nie wiem czy wszędzie tak robią. Płaciłam chyba 1050.Dostałam zdjęcia i opis.
Nie, bez znieczulenia, ale nawet nie myślałam o nim. Raz mnie tak ukłuło, a poza tym nie bolało (u mnie drożne). To trwało z 5 minut, samo badanie, więc raz dwa.A miałaś tam jakieś znieczulenie? Dzięki za info! Jak się czujesz?
Pięknie gratulujęMelduje że nie wytrzymałam i zatestowalam.Spodziewałam się 12 dopiero. Od góry 25 poniżej 10. Teraz tylko czekać pozostaje. Betę zrobię ale jeszcze za kilka dni bo nie chce widzieć bardzo niskiej tylko by mnie zestresowała.