reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Wiesz ... mój syn mówił, że jak chce nietypowe imię, którego od lat nie ma nawet 1 na listach, dla chłopca to jest ... Adolf :D

Dla mnie to nie jest do końca takie złe imię, bo kojarzy mi się akurat głównie z Dymszą :) I 40letniego Adolfa też znam
Jak słyszę to imię to mam w oczach wujka bo ma tak na imię ale od razu następuje zmiana myślenia i od razu Hitler 😱.
A Dymsza był jednym z najwybitniejszych postaci na scenie polskiej., fakt :)

reklama
Zbieraj szczochy i jeszcze jeden jeszcze jednen ! :D

Nie no ja nie dam rady bo dużo piję w ciągu dnia, już teraz w połowie kawy jestem. Sika nie przetrzymam też za długo. :(
Najwcześniej jutro rano sprawdzę i wezmę z 2 różne testy, np z Facelle sprawdzę bo nie wierzę i tak że coś tam by było.

Na imię mam Sabina, normalne imię ale rzadko się słyszy jednak.
BTW nie trawie tego imienia, a miałam być Aneta 😏

Dzień dobry w piątek 13tego! Oby to był szczęśliwy dzień 😁

Ojej a mi się to imię bardzo podoba i takie małe Sabinki znam chyba ze 4 stąd w ogóle nie brałabym go pod uwagę jako rzadkie czy nietypowe :)

Może jakieś felerne teraz zrobili, albo nie wiem. Nigdy ich nie używałam, ale opinie miały świetne i wy same mówiłyście, że nigdy chujocienia nie było. Chyba będzie trzeba jednocześnie 3 testy robić plus z innej firmy jakiś. Albo w ogóle zamiast na testowanie będziemy umawiać się na bety 🙈
mi kiedyś też dały chujocien niestety. Jednak to tylko kawałek papierka, myślę że w każdej firmie może trafić się niestety jakiś felerny 😒

reklama
Do góry