reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Weźcie jakiś pozytywny testowy dajcie. Przecież ja już głupie, jakiegoś pozytywnego osikanca bym sobie pooglądala. Nadal myślę nad tym testem z rana, strasznie wysoko miał ta linie, może on bym zj.any... hmmm

reklama
Ja z chęcią przyjmę od ciebie jakieś fancy testy po promocyjnej cenie 🤣🤣🤣🤣

Już mam plan na przyszłość skoro tak.

Jak mnie z roboty eksmitują to zakładam punkt sprzedaży patyków 🤣
Tylko muszę handlarza hurtowego tych patyków co ultradźwięki na krety wydają znaleźć.
Bo rozumiem, że w ofercie też byście je chciały. 🤣🤣🤣

Już mam plan na przyszłość skoro tak.

Jak mnie z roboty eksmitują to zakładam punkt sprzedaży patyków 🤣
Tylko muszę handlarza hurtowego tych patyków co ultradźwięki na krety wydają znaleźć.
Bo rozumiem, że w ofercie też byście je chciały. 🤣🤣🤣
Ale to nie głupie jest. Zawsze ktoś się chetny znajdzie

Sprzedawaj odrazu pozytywne.
Mój kalendarzyk mnie właśnie poinformował; Twój okres zacznie się za dwa dni. -a moze ja nie chcę? Wiem, że to głupie ale idę zrobić jeszcze jeden test, ciągle mi spokoju w głowie nie daje, że ta linia była tak wysoko. Napiszę za 5minut, że jestem głupia ale trudno.

Wiem, że było masę razy już o tym…
Dziewczyny doradźcie, jakie badania krwi jeszcze wykonać? Starania ponad rok bez jakiegokolwiek rezultatu. Myślę, czy teraz na początku cyklu nie sprawdzic jeszcze co i jak.
Jak najszybciej polecałabym zrobić tą drożność :) a przed drożnością KONIECZNIE wymazy MUCHA i biocenoza jesli nie robiłaś niedawno. Jak wyszły badania nasienia? W załączniku masz listę badań która krąży po forum.

Załączniki

• IMG_9288.jpeg
    IMG_9288.jpeg
    191,7 KB · Wyświetleń: 32
Idę skoczyć z dywanu na podłogę... Taki skok na główkę;/ nasikalam, pipetka i czekam.. pięknie idzie różowa linia kontrolna bordowa, testowa pokazuje się różowa! Już bym się osikala po nogach gdyby nie fakt, że nie miałam czym. Łapie wdech, wycieram oczy no LINIA! Serce wali jak dzwon, gapie się jak debil no jest!!! Ale... zamiast mocniejsza się pokazać to wzięła i się ulotniła...;/ franca jedna! Dobrze, że się nie obsikalam, bo spodnie do przebrania a dupa z tego. Wiedzialam, że nie wolno patrzeć jak test się robi.. została przezroczysta linia oraz moja głupia mina. Eh... Człowiek im starszy tym glupszy.

I może z tego razu powstał Kropek? 🤣
Ej kurcze no faktycznie ! Sprawdziło się to u @kami1094, u @loumarie i u mojej przyjaciółki 😄 wiem, że jeszcze u innych dziewczyn z forum 😁 my też użyliśmy teraz go dwa razy, bo były tylko dwa seksy, myślę, że starczą. Bo seksy były wieczorem 11.06 gdzie były już mocne krechy i 12.06 rano wyłapałam pik, ale mocniejszy pik musiał być właśnie w nocy z 11.06 na 12.06, bo tego 12.06 od 18 zaczęłam czuć już bóle owulacyjne, które o godzinie 21 już były intensywne, więc wiedziałam, że ta owulacja będzie w nocy, więc seks był tego 12.06 wieczorem, bo owulka pewnie była w nocy z 12 na 13.06 a 13 już nie działaliśmy, więc mam nadzieję, że to starczyło 🙈🤭 I, że ten żel zadziałał 😍

reklama
Ej kurcze no faktycznie ! Sprawdziło się to u @kami1094, u @loumarie i u mojej przyjaciółki 😄 wiem, że jeszcze u innych dziewczyn z forum 😁 my też użyliśmy teraz go dwa razy, bo były tylko dwa seksy, myślę, że starczą. Bo seksy były wieczorem 11.06 gdzie były już mocne krechy i 12.06 rano wyłapałam pik, ale mocniejszy pik musiał być właśnie w nocy z 11.06 na 12.06, bo tego 12.06 od 18 zaczęłam czuć już bóle owulacyjne, które o godzinie 21 już były intensywne, więc wiedziałam, że ta owulacja będzie w nocy, więc seks był tego 12.06 wieczorem, bo owulka pewnie była w nocy z 12 na 13.06 a 13 już nie działaliśmy, więc mam nadzieję, że to starczyło 🙈🤭 I, że ten żel zadziałał 😍

Na moim przykładzie to wynika, że easy@home nie są takie znów do dupy. 🤣🤣
Pierwsze pokazały!

Do góry