reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
@loumarie a Ty zdradzisz jak masz na imię? 😀 bo mi tak jakoś miło jak Was mogę skojarzyć z imienia, a z nicku nie zgadnę. 🩷 Jak nie chcesz to żaden problem, zrozumiem 💝

Nescore to taka kawa Inka?
Bo myślałam, żeby kupić, ale chyba Inka miałaby wysoki indeks glikemiczny.
Tam jest niby 30% kawy rozpuszczalnej i reszta zbożowej albo z cykorii, także jest to niby „zdrowy” wybór. Jest dobra w smaku, nie przypomina inki tylko z mlekiem faktycznie jak zwykła rozpuszczalna. 😀 a zawiera też magnez i błonnik 😊

Tam jest niby 30% kawy rozpuszczalnej i reszta zbożowej albo z cykorii, także jest to niby „zdrowy” wybór. Jest dobra w smaku, nie przypomina inki tylko z mlekiem faktycznie jak zwykła rozpuszczalna. 😀 a zawiera też magnez i błonnik 😊

Skusiłaś mnie tym opisem 🥹
Byłam niedawno w Lidlu i widziałam Inkę o smaku tych cukierków kukułka 🤩
Żałuję, że nie wzięłam 🙃

Oj magnez dodatkowy to by mi się przydał bo mnie skurcze za łydki łapią i to przy osobnej suplementacji magnezu. 😵‍💫

Zrobiłam mojemu śniadanie (nieeee, wcale się nie podlizuje) i powoli mi marudzę, że dziś jest idealny dzień aby pomógł mi zrobić kącik do relaksu;) zaczęliśmy walkę z 3tyg. Temu trzeba to skończyć, bo jeśli za miesiąc będę w ciąży to przecież nie będę ze szlifierka walczyć. Widze, że nie podziela mojego optymizmu i mi coś mialczy o hałasowaniu, ale można wziąć deski i robić w zamkniętym garażu. A malowanie później to już cicha robota.

reklama
Do góry