kami1094
Fanka BB :)
To ja piję rano jedną rozpuszczalną, a potem Nescore (1-2).Ja odstawiłam całkowicie kawę.
Mimo że kawę nad życie kocham.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja piję rano jedną rozpuszczalną, a potem Nescore (1-2).Ja odstawiłam całkowicie kawę.
Mimo że kawę nad życie kocham.
To ja piję rano jedną rozpuszczalną, a potem Nescore (1-2).Już z tylu rzeczy zrezygnowałam, że chociaż trochę kawy niech mi zostanie
![]()
Tam jest niby 30% kawy rozpuszczalnej i reszta zbożowej albo z cykorii, także jest to niby „zdrowy” wybór. Jest dobra w smaku, nie przypomina inki tylko z mlekiem faktycznie jak zwykła rozpuszczalna.Nescore to taka kawa Inka?
Bo myślałam, żeby kupić, ale chyba Inka miałaby wysoki indeks glikemiczny.
Tam jest niby 30% kawy rozpuszczalnej i reszta zbożowej albo z cykorii, także jest to niby „zdrowy” wybór. Jest dobra w smaku, nie przypomina inki tylko z mlekiem faktycznie jak zwykła rozpuszczalna.a zawiera też magnez i błonnik
![]()
Tam jest niby 30% kawy rozpuszczalnej i reszta zbożowej albo z cykorii, także jest to niby „zdrowy” wybór. Jest dobra w smaku, nie przypomina inki tylko z mlekiem faktycznie jak zwykła rozpuszczalna.a zawiera też magnez i błonnik
![]()