Ciekawe która wytrzyma z testem do dnia

A tak serio to mam ambitny plan do 20 omijać alab z zamkniętymi oczami, oraz nie kupię żadnych testów prędzej jak 19 o 21.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja sie zastanawiam jak obie w swoich obliczeniach doszlysmy do dwoch roznych dat jak teraz mialysmy tak samo cyklAha no i jest szansa, że cykl się poebie, więc może zmienię datęale to zobaczymy...
Ty masz tyle testów że nie musiszJa pewnie nie, ale kto mi zabroni mieć aspiracje w życiu.![]()
No ja sie zastanawiam jak obie w swoich obliczeniach doszlysmy do dwoch roznych dat jak teraz mialysmy tak samo cykl![]()
O ale to by był zajebisty wątek mamusiowy...Dziewczyny, zadam jedno, najważniejsze pytanie na tym wątku; czy jeśli na raz wszystkie zajdziemy w ciążę, czy firmy produkujące testy (owulaki i ciążowe) nie upadną? ;P