reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Po smaku?
Kochanieeee słuchaj jeszcze jedna opcja jest... bo dziewczyny na forum....
😅 już w testy owulacyjne ciężko mu było uwierzyć a tu proszę jakie "smaczki"
Gdybym ja się starego zapytała jak smakują moje soki bo mam pozytywny owulacyjny to by się chyba obsmarkał ze śmiechu 😂🫣 a ja w sumie to taka wiecie - wyuzdana czy jak to ująć - odważna - w łóżku nie jestem,żeby wiecie tak się zwracać do niego w trakcie seksu,żeby mnie posmakował i opowiedział wrażenia 🥴☺️🙃

A ja już znowu wymyślam sobie objawy :p jestem w 20dc a 14dc była owulacja (potwierdzona testami i monitoringiem). Mam delikatny ból prawego jajnika i dorabiam sobie pozytywną historię, że to pewnie jajeczko się implementuje 😄

A ja używam tych testów: https://www.amazon.pl/dp/B002USEPLA?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Paski ładnie się wybarwiają i potwierdziły owulację po wizycie u ginekologa i po moich standardowych objawach. Testy robiłam rano i wieczorem
U mnie te testy sie w ogole nie sprawdzily

Gdybym ja się starego zapytała jak smakują moje soki bo mam pozytywny owulacyjny to by się chyba obsmarkał ze śmiechu 😂🫣 a ja w sumie to taka wiecie - wyuzdana czy jak to ująć - odważna - w łóżku nie jestem,żeby wiecie tak się zwracać do niego w trakcie seksu,żeby mnie posmakował i opowiedział wrażenia 🥴☺️🙃
Może warto spróbować może odkryjemy nowy sposób wykrycia owulki 🤣

Cześć dziewczyny. Niestety nie nadrobię zaległości. Postaram się być teraz już na bieżąco ale w tym tygodniu i w weekend ciężko z czasem.... Trzymam kciuki za wszystkie testujące 🤞🤞 Jeżeli do któreś zawitała ochydna 🐒 to mocno tulę tak samo pryz bieli ale tu to puki nie ma 🩸 jest nadzieja chociaż wiem że ciężko przełknąć tą biel i myśleć pozytywnie . Ale trzymam kciuki 🤞 🤞

reklama
Do góry