Kociara10996
Zaciekawiona BB
Wczoraj rano temperatura wynosiła 37.1 a dziś tylko 36.8..
A jaką masz podstawową ? Może to implantacja ? U mnie wczoraj 36,87 dziś 36,77
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki śluz właśnie tydzień przed okresem, zawsze .
A może masz zaburzenia pracy jajników, pcos ? Bo ja mam npJa to samo. Nawet w miesiączce mi się on czasem pałęta.![]()
A może masz zaburzenia pracy jajników, pcos ? Bo ja mam np![]()
W dwóch cyklach ciążowych miałam spadek objawów w 9dpo. Nie chcę pocieszać na siłę, ale uważam, że mogłaś czuć objawy typowo związane z implantacją, a jeśli się już dokonała to masz chwilę ciszy, po czym wrócą. Przynajmniej tak było u mnie. Robiłaś dziś test?Dziewczyny, chyba to jednak nie jest ten cykl…
Miałam nadzieję, bo objawy były naprawdę typowo ciążowe – piersi, temperatura, śluz, szyjka – wszystko wskazywało na coś wyjątkowego. A teraz… wszystko znikło. Brak śluzu, szyjka się obniżyła, piersi stały się wiotkie, temperatura spadła. Dziś 9 dpo i choć jeszcze teoretycznie może się coś wydarzyć, to moja intuicja już mówi, że tym razem czekamy na okres.
I dziękuję, że mogę się tu wygadać, bo naprawdę to wiele znaczy.
Po 15 miesiącach starań.Uda Ci się, wszytskim nam się uda! Okres jest na odpoczynek głowy, oczyszczenie macicy żeby za chwilę nowe jajeczko miało szansę. Ja tak staram się myśleć, a cierpliwością nie grzeszę.
Mi właśnie od tego diagnozę zaczynali. Od dużej ilości pęcherzyków. Nie musi być tak u CiebiePodobno nie. Ale kiedyś gin mi się podniecała, że mam tak dużo pęcherzyków na jajnikach.Cokolwiek autorka miała na myśli, ale diagnozy PCOS nie mam.
A zrobiliście po roku diagnozę co może być przyczyną?Po 15 miesiącach starań.
Cierpliwość siw skończyła.
Już jeden spadek miałam gdzie mogła to być implantacja 6dpo wówczas z 37 spadła na 36.5.A jaką masz podstawową ? Może to implantacja ? U mnie wczoraj 36,87 dziś 36,77