Kociara10996
Zaciekawiona BB
Już jeden spadek miałam gdzie mogła to być implantacja 6dpo wówczas z 37 spadła na 36.5.
Trzymam kciuki żeby jednak się udało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już jeden spadek miałam gdzie mogła to być implantacja 6dpo wówczas z 37 spadła na 36.5.
Robiłam i uzyskałam biel..W dwóch cyklach ciążowych miałam spadek objawów w 9dpo. Nie chcę pocieszać na siłę, ale uważam, że mogłaś czuć objawy typowo związane z implantacją, a jeśli się już dokonała to masz chwilę ciszy, po czym wrócą. Przynajmniej tak było u mnie. Robiłaś dziś test?
Jest dopiero 9dpo, to naprawdę jeszcze nic nie znaczy :-).Robiłam i uzyskałam biel..
Podziałaliście wczoraj?Ale mnie dziś podbrzusze boli, dramat. Mam nadzieję, że jajeczko idzie w świat. Test dziś już jasny. Czyli po skoku.
Na początku tsh było za dużeA zrobiliście po roku diagnozę co może być przyczyną?
We wtorek, wczoraj chociaż to bardziej dziś rano... ale takPodziałaliście wczoraj?![]()
Chodz na przytulakaNa początku tsh było za duże
Dostałam euthyrox i zbite do 1
Teraz mam 1.2
Zrobiona cytologia plynna plus hpv .-wszystko ok
Prolaktyna glukoza,wszystkie wirusowe typu wątrobowe ok.
Mąż badanie nasienia ok
Morfologia męża plus tarczyca ok
Badanie na trombofilię wyszły mutacje.
Wszystkie badania krzepnięcia krwi dodatkowe też ok.
U mnie pęcherzyki nie rosły tak jak powinny .
Progesteron też był kiepski
Pękały ale późno
Cykle stymulowane latrezolem
Plus zastrzyk na pekniecie pecherzyka plus duphaston
Przy piątym cyklu ciąża
Latrezolem plus estrofem na poprawienie edometrium.
Wtedy progesteron byl ok w ciąży.
Nie chce mi się szukać dalej przyczyny szczerze.
Zarodek przebadany-zdrowy
Mieliśmy pecha .
Wkład... siedzę i rechocze jak stary zbereźnikWe wtorek, wczoraj chociaż to bardziej dziś rano... ale taki jeszcze na wszelki wypadek dziś chłopa zaciągnę. Niech ma jakiś wkład w to wszystko
![]()