reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Wczoraj okazało się, że w całym domu nie ma furaginy wiec musiałam temat odpuścić, bo nie będę jechała 30km do jedynej czynnej apteki, aż tak mi to nie przeszkadzało. Rano wstałam jak młody bóg, 3h po budziku... więc stwierdziłam, że nie ma co panikować i może to jakieś przejściowe. a teraz boli mnie jajnik, ale tak upierdliwie, jakby mi tam polozyc coś ciężkiego. No to już wogole super. Idę na spacer, może to rozchodze. Nie wspominając, że (.)(.) Bolą jak na okres a to dopiero 17dc... Super, jeszcze tylko brakuje żeby mi się cykl rozregulował. Ale coś czuję, że tak będzie bo od kilku miesięcy widzę jak mi się cykl powolutku skraca. Jak jeszcze pół roku temu miałam @ 30dnia cyklu rano, tak trzy miesiące temu zaczęłam mieć 28po południu, ostatnie dwa mam 26 dnia w nocy... Ja chętnie to bym skróciła krawawienie a nie cykl.

Czy owulacyjne też ,po czasie’ mogą fałszywie wskazywać? Tzn. Po jakiejś godzinie jak leżał kreska jest ciemniejsza niż po 10min czyli też mam patrzeć na tą tylko po ok 10min?

Zrobiłam teraz test z ciekawosci i wzrosło do 0,56 🤔 dziś ta owulacja jest na 90% bo modlę się o koniec dnia i lecę na przeciwbólowych 😔
Screenshot_20250608_171502_Premom.jpg

Ja dziś zamówiłam 🤣 dorzuciłam 3 testy ciążowe żeby były 😅 muszę jeszcze zamówić witaminy bo mi się skończyły, żel grzecznie czeka, także gotowość na ten cykl jest 🩷💫to będzie 3 cykl z testami owu i seksem pod owulację, jak to mówią - do 3 razy sztuka 😆
Mój też 3 w takiej samej kombinacji co u Ciebie 😄😄

reklama
Do góry