Miracle_96
Początkująca w BB
Wpisz mnie proszę na 30.06, zdążę jeszcze zatestować w tym miesiącu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzymy tylko na kreskę w czasie który wskazuje producent.Czy owulacyjne też ,po czasie’ mogą fałszywie wskazywać? Tzn. Po jakiejś godzinie jak leżał kreska jest ciemniejsza niż po 10min czyli też mam patrzeć na tą tylko po ok 10min?
Mój też 3 w takiej samej kombinacji co u CiebieJa dziś zamówiłamdorzuciłam 3 testy ciążowe żeby były
muszę jeszcze zamówić witaminy bo mi się skończyły, żel grzecznie czeka, także gotowość na ten cykl jest
to będzie 3 cykl z testami owu i seksem pod owulację, jak to mówią - do 3 razy sztuka
![]()
Ok, bo myślałam, że może jednak jeszcze przed owu, stąd te objawy. To faktycznie krótkie masz cykleTak, 5 dni po owu jestem.
ZazdroszczęA mi już się okres kończystrasznie krótko bo dziś 3 dzień, a plamienie takie ledwo co. Dobrze że mam jakieś zapasowe owulaki żeby zrobić wcześniej w razie jakby jutro byłoby już po
.
ale to pierwszy raz tak mam od nie pamiętam kiedyZazdroszczęU mnie okres to zazwyczaj 6-7 dni. Fakt, że końcówka to już tylko plamienie, ale jednak.