olka11135
Fanka BB :)
Poza tym z endometrium akurat nigdy nie mialam problemow. I co? Nagle liche? W 15 dniu cyklu?
To też jest głupie bonl co to znaczy liche

Jak min 7mm to jest okej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym z endometrium akurat nigdy nie mialam problemow. I co? Nagle liche? W 15 dniu cyklu?
Nie wiem. Mysle o tym odkad wrocilam. Plus przepisal dostinex. Ku*wa, nie klei mi sie tu cos.
Najprawdopodobniej ktoś go otruł, na osiedlu nam ktoś wiecznie wysypuje cos i truje psyOjej co się stało?![]()
U mnie z banią jeszcze jest problem, ze ja lubie jak jest „czysto”. Jest pecherzyk, jest owulacja. A przez to ze on powiedzial ze tu juz po ptokach to ja mam wkretki. A ze moze komorka jajowa bedzie jakas pierdolnieta, albo cosze zarodek lichy itp.
W marcu 7, teraz jak badalam 16. Mam brac 1/2 tabl co tydzien.A masz problem z wysoką prolaktyna?
No jaki pan taki kramKomórka jajowa pierdolnięta
Miej litość
Co mu jest, ile ma lat, jaka rasa?Jezu co za dzieńnadrabiam was ale nie mogę się skupić. Nasz psiak jest w złym stanie. Nie wykluczone że to ostatnia noc
siedzę i wyje
Boże co za dzien
![]()
Byliście u weta?Najprawdopodobniej ktoś go otruł, na osiedlu nam ktoś wiecznie wysypuje cos i truje psy![]()