reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Testowałam te nowe testy z zestawu,co tutaj wstawiłam z allegro i się według mnie spoko wybarwiają. Narazie siknełam na dwa 🤔 i dla porównania z domowego lab zrobiłam z tej samej próbki i apka na obu pokazała 0.58 także chyba są ok - jeszcze w nocy sikne i sprawdzę jak się ma sytuacja bo wczoraj musiał być pik:)

Załączniki

• 1000009646.jpg
    1000009646.jpg
    552,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 1000009647.jpg
    1000009647.jpg
    473,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Wgl wczoraj z koleżanką rozmawiałam. Ona w ciąży i to będzie Jej 3 dziecko. Od rozmowy do rozmowy bo krótkim namyśle zastanawiałam się czy oby na pewno chce mieć 3 dziecko. Bardzo mi się marzy córka, bardzo bo mam 3 chłopa w domu ale jakbym miała urodzić 3 syna to nie wiem czy nie oszalałabym 🙈
Moja szwagierka urodziła w marcu trzeciego chłopca. Na początku mówiła że tylko maks 2 dzieci i więcej nie chce, ale bardzo chcieli mieć córkę więc próbowali i wyszedł trzeci chłopak 😁

Tak tylko z ciekawości pytam. Ja ogólnie nie stosuję już dłużej inozytolu.
Mam na niego słaba tolerancję - nie wnosi mi nic oprócz pogorszenia bólu owulacyjnego. Kiedyś zużyłam z 4 opakowania Fertistimu i zrezygnowałam. Ani nie polepszył mi śluzu, ani nie wyrównał cykli. 🙃

Więc przypuszczam, że osobiście w ciąży też bym go nie chciała wcale używać, po prostu zastanawiałam się co oprócz aspektu płodności może przynieść. 😄
Jestem ciekawa czy inozytol może powodować zmęczenie ? Ja właśnie odkąd biore Miovelie to mam wieczorne śpiączki, a wcześniej totalnie tego nie miałam...

reklama
Moja szwagierka urodziła w marcu trzeciego chłopca. Na początku mówiła że tylko maks 2 dzieci i więcej nie chce, ale bardzo chcieli mieć córkę więc próbowali i wyszedł trzeci chłopak 😁
Ja miałam taką koleżankę w przedszkolu, która na tamten moment miała dwie młodsze siostry. Do szkoły już nie poszłyśmy razem, bo ze względu na powiększającą się stale rodzinę, przeprowadzili się gdzie indziej na większe mieszkanie. Jej rodzice chcieli bardzo mieć syna. Po piątej córce spasowali 😂😂😂😂

Do góry