Patii26
Fanka BB :)
A ile się staraliście ?No ja też tak myślałam, bo tyle czasu nic nie było. Prędzej obstawiałam, że to serio okres na prędce przyspiesza.![]()
Edit. Ok, doczytalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile się staraliście ?No ja też tak myślałam, bo tyle czasu nic nie było. Prędzej obstawiałam, że to serio okres na prędce przyspiesza.![]()
Oczywiście, daj znać jak już będzie poDo mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję
Będziecie trzymały kciuki? Będzie mi z nimi raźniej![]()
Kochana będziemy czekać na wszelkie wieściDo mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję
Trzymam mocnoDo mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję
TrzymamDo mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję
Jasne że będziemy trzymać! Pisz w tracie i po, tak jak będziesz czuła że potrzebujeszDo mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję
Oczywiście! Trzymam kciuki i dawaj znać!Do mnie dzwonili z Kliniki żeby potwierdzić jutrzejszy transfer, powiedzieć co mam zabrać i żeby zapytać jak się czuję