Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi tam się podoba, urocza żabcia
To daj jakiś podobny też czarno biały !Chce tamten spowrotem ale nie mogę go znaleźć.
I teraz musicie żyć z żaba.
Cudowne informacjeKochane jesteście, mam mega wzrusz!
Ja już po, serduszka ani migotania jeszcze nie widać, ale jest ładny pęcherzyk +żółtkowy, a do niego przyklejony Kajtek (przepraszam @loumarie, że zżynam określenie) 1,5mm.
Mam nadzieję, że Kajtkowi serce bije, tylko za małe żeby zobaczyć. Kontrola za dwa tygodnie, karta ciąży założona. Przepisała mi też Pani Doktor neoparin, także zacznie się jazda
![]()
Kochane jesteście, mam mega wzrusz!
Ja już po, serduszka ani migotania jeszcze nie widać, ale jest ładny pęcherzyk +żółtkowy, a do niego przyklejony Kajtek (przepraszam @loumarie, że zżynam określenie) 1,5mm.
Mam nadzieję, że Kajtkowi serce bije, tylko za małe żeby zobaczyć. Kontrola za dwa tygodnie, karta ciąży założona. Przepisała mi też Pani Doktor neoparin, także zacznie się jazda
![]()
A ja że lubię zmiany też sobie zrobiłam nowego awatara Małej Mi i chyba tu dodam zamiast tego z AIChce tamten spowrotem ale nie mogę go znaleźć.
I teraz musicie żyć z żaba.