reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Kochane jesteście, mam mega wzrusz! 🥹🩷
Ja już po, serduszka ani migotania jeszcze nie widać, ale jest ładny pęcherzyk +żółtkowy, a do niego przyklejony Kajtek (przepraszam @loumarie, że zżynam określenie 😆) 1,5mm. 🥹 Mam nadzieję, że Kajtkowi serce bije, tylko za małe żeby zobaczyć. Kontrola za dwa tygodnie, karta ciąży założona. Przepisała mi też Pani Doktor neoparin, także zacznie się jazda 😆
Pięknie, że kropek jest ❤️

reklama
Dobra, nadrobiłam Was, muszę iść ogarniać kilka rzeczy 😝 wczoraj znalazłam córce dwa kleszcze, jeden na łydce taką czarna kropka, bez problemu wyciągnęłam pinseta, a drugi na głowie, już dużo większy, bo to samica kleszcza była... Nie umiałam wyciągnąć, córkę bolało to na sorze na wyciągnęli.

Dobra, nadrobiłam Was, muszę iść ogarniać kilka rzeczy 😝 wczoraj znalazłam córce dwa kleszcze, jeden na łydce taką czarna kropka, bez problemu wyciągnęłam pinseta, a drugi na głowie, już dużo większy, bo to samica kleszcza była... Nie umiałam wyciągnąć, córkę bolało to na sorze na wyciągnęli.
Matko nie cierpię kleszczy... ich jest tyle, że to normalnie plaga! W zeszłym roku ciocia szwagra po jednym wyjściu do lasu miala na sobie 38 kleszczy 😱😱😱

Kropek/Kajtek dziękuje wszystkim kreskowym Ciociom, że tak trzymają za niego kciuki!!! 🥹❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_8645.jpeg
    IMG_8645.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry