niezapominajka876
Fanka BB :)
Boże kocham te testyU mnie dzisiaj znalazla sie druga polowa kreski![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże kocham te testyU mnie dzisiaj znalazla sie druga polowa kreski![]()
Obserwowalam ten test. Za moczem „szła” jakby rozowa kurde nie wiem. No widac bylo rozowe cos. I szla do kreski kontrolnej a w tym miejscu, w polowie tej kreski zostala. Nie wiem o co kaman.
A mówił czat dżipiti żeby testować ewentualnie od 20 czerwcaW 11
Nie wiem co było w 10dpo bo wtedy nie robiłam akurat testu, ale w 11 był taki duszek, że przypuszczam że dzień wcześniej to był dalej biały.![]()
Żaden sposób nie chodziło mi o was .
Niesmaczne to jest co piszesz .
Chodziło mi o ciążę które są w moim otoczeniu a nie tu na forum .
Prawde powiedziawszy, nie wiem czemu tak sie dzieje z tymi kreskami. Jesli wierzyc testom owu to jestem 2 dpoA nie myślałaś żeby zrobić betę?
Prawde powiedziawszy, nie wiem czemu tak sie dzieje z tymi kreskami. Jesli wierzyc testom owu to jestem 2 dpoTydzien temu mialam usg, byl pecherzyk.
A mówił czat dżipiti żeby testować ewentualnie od 20 czerwca![]()
No nic, sikne jeszcze jutro ale to bliżej południa, bo nie mam testu...zobaczymy, jak jutro będzie biel to raczej dupa blada z tego będzie.Spoko, mi aplikacje mówią, że testować mogę po 21...
No nic, sikne jeszcze jutro ale to bliżej południa, bo nie mam testu...zobaczymy, jak jutro będzie biel to raczej dupa blada z tego będzie.