reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Napisze poraz któryś po to jest forum .
Żeby móc się wypowiedzieć o swoich odczuciach ,emocjach ,o staraniach i o stratach .

A ja nie odnoszę się do tego, że jest Ci trudno po poronieniu bo to rozumiem, tylko do tego, że zestawiłaś swoje stwierdzenie o braku radości z ciąż z odpowiedzią na post Luny, że chce testować.

To zwyczajnie brzydko wyszło w zestawieniu dwóch oddzielnych myśli. Po prostu zabrzmiało to dziwnie. Masz prawo do swoich uczuć, każda ma - tylko połączenie dwóch wypowiedzi zabrzmiało cienko, nawet jeśli miałaś dobre intencje.

reklama
To bym zrobiła inaczej.
Siknij z moczu nocnego - jeśli jutro nie dasz rady zrobić rano, to sobie siknij za dwa dni. Bo później będziesz się zastanawiać czy może trzeba było z nocnego, a może dużo piłaś itd.
Że co proszę? Za dwa dni? 😅😅😅 tia...na pewno...ja dużo nie pije NIESTETY, a już się i tak nie nastawiam więc luz, nasikam jak kupię ( swoja droga ostatni pozytywny test wysyłałam w 9dpo w dodatku o 14), co ma być to będzie, mogę sikać codziennie....

To że Tobie nie pasował Twoja sprawa .
Po to jest forum by móc pisać o wszystkim o swoich uczuciach itp.
Czym się różni taka ciąża .np tym że tu mnie to emocinalnie nie dotyczy .a w moim otoczeniu inna sprawa bo mam na codzień styczność z ciąża koleżanki np mieszkamy na przeciw siebie.
Ja źle odebrałam Twoją wypowiedź. Myślę, że więcej z nas ją tak odebrało...

A u mnie coś się zaczyna dziać, podbrzusze pobolewa, sluzu więcej, a testy zaczęły trochę ciemnieć chyba zbliżasię pik- dziś wieczorem działamy, bo jutro nie będzie jak niestety... poprawka ewentualna dopiero w sobotę wieczorem, wiec może byc za późno, ale jak nie wyjdzie teraz to w lipcu owulka na urlopie będzie.
1000136916.jpg

reklama
To że Tobie nie pasował Twoja sprawa .
Po to jest forum by móc pisać o wszystkim o swoich uczuciach itp.
Czym się różni taka ciąża .np tym że tu mnie to emocinalnie nie dotyczy .a w moim otoczeniu inna sprawa bo mam na codzień styczność z ciąża koleżanki np mieszkamy na przeciw siebie.
Niestety ale spora część nas odebrałam źle twoją wypowiedź. Czasami lepiej pewne wypowiedzi zachować dla siebie...

Do góry