Podobne tematy
- Zamknięty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB
Mi według terminu wychodzi ,że urodzę w 40 tc. i 1 dniu. Mówi się i zakłada,że ciąża trwa średnio 38-40 tygodni.Ale do 42 tc.to jest norma. 40 tc.to jest taki "orientacyjny", bo terminowy poród może odbyć się 2 tygodnie przed lub 2 tyg. po tym 40 tc.Ale wiem też,że tak po 11 dniach od wyznaczonego terminu,gdy nic się nie posuwa do przodu,poród wywołują.helunia pisze:a mi wedlug daty porodu wychodzi ze mam urodzic w 41 tyg i 2 dniu czy tak dlugo moze trwac ciaza?jakie sa srednie tygodnie urodzen dzieciaczkow piszcie bo mnie tez to ciekawi