reklama
kkociakk
Zaangażowana w BB
HEY dziewczyny
17.05.2011 przyszli na swiat przez cc moi synowie
Bartłomiej 2400 i 47 cm oraz Maciej 3300 i 51 cm i oboje dostali po 9 pkt, obecnie jestesmy jeszcze w szpitalu, bo chłopaki mają zółtaczke 
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy i zabieram sie za nadrabianie zaleglosci w czytaniu, bo chłopaki pod lampami sie opalaja a ja sama na sali i dostaje świra
nawet nie ma z kim pogadac
17.05.2011 przyszli na swiat przez cc moi synowie
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy i zabieram sie za nadrabianie zaleglosci w czytaniu, bo chłopaki pod lampami sie opalaja a ja sama na sali i dostaje świra
nawet nie ma z kim pogadac
Ostatnia edycja:
małekropki
Fanka BB :)
kkociakk wielkie gratulacje!!!!!odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku
madzia842
Gratuluje i witam nową rozpakowaną dubeltową mamusie. Waga dzieci piękna dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku
aga71
Zaciekawiona BB
gratulacje :-)
jakie duże bobasy,aby się dobrze chowały i były grzeczniutkie co by mama miała czas dla siebie :-)
jakie duże bobasy,aby się dobrze chowały i były grzeczniutkie co by mama miała czas dla siebie :-)
Moje Bączki urodziły się w 31 tc przez cc. Przyczyna porodu... zapalenie płuc u mamy:-(Niunie urodziły się zdrowe, ale kruszynki, waga Ninka 1890 a Iga 1270. Miesiąc leżały w szpitalu, bo musiały przybrać na wadze do 2 kilo i udało się!! W tą sobotę, czyli 28.05 mamy pierwsze urodzinki:-) Dziś nawet nie widać, że jesteśmy wcześniakami. Ważymy po 10 kilo
uczymy się chodzić, co daje dużo radości. Pozdrawiam wszystkie mamy bliźniaczków.
uczymy się chodzić, co daje dużo radości. Pozdrawiam wszystkie mamy bliźniaczków.madzia842
Kati81 gratuluje dzieciaczków. Faktycznie kruszynki a teraz już ładnie ważą. Witamy cię w naszym gronie (myśle, że teraz będziesz się częściej udzielać).
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Rok temu miałaś prawie prezent na dzień matki :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Rok temu miałaś prawie prezent na dzień matki :-)
reklama