U
reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
ja też raz miałam taką sytuację, że myślałam, ze nie dobiegnęJa się dziś zerwałam wcześniej bo potem nie było satysfakcjonujących terminów na manicure. I pierwszy raz w życiu dopadła mniepo kawie z Costa Coffee
ja jebie, serio pierwszy raz w życiu tak miałam, już myślałam, ze nie zdążę do kibla, aż się cała trzęsłam
w sumie cały czas się trzęsę
Mademoiselle_Nika
Moderator
A można pisać pół na smutno pół na wesoło? Dzwonili z laboratorium dna. Po analizie mają materiał do badań, mogą kontynuować badania. To na pozytywnie.
Na smutno- to miał być syn. I w sumie wiedziałam, czułam to od dwóch tygodni, że to chłopak.
Na smutno- to miał być syn. I w sumie wiedziałam, czułam to od dwóch tygodni, że to chłopak.
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja miałam taką, że nie dobiegłamja też raz miałam taką sytuację, że myślałam, ze nie dobiegnę

U
użytkowniczka 212
Gość
biedna... przytulamA można pisać pół na smutno pół na wesoło? Dzwonili z laboratorium dna. Po analizie mają materiał do badań, mogą kontynuować badania. To na pozytywnie.
a są już wyniki seminogramu?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Aaaa nie ma. Ale czuje, że tam jest okay wszystko. Albo chce tak myśleć. Powiedzieli w klinice, że nawet mogą być jutro.biedna... przytulam
a są już wyniki seminogramu?
Mąż w ogóle w szoku ile było tam osób.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Poszłam czytać i wszystko jasne. Wszystkimi winne forum, że tu siedzimy i piszemy! Jak się wylogujemy i zjemy drożdżówkę popijając zapłodnionym jajkiem to ciaza sama się pojawi.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Cholera po tym telefonie i wyniku mam ochotę tylko zawinąć się w koc i iść spać.

U
użytkowniczka 212
Gość
tam dalej jest grubiejPoszłam czytać i wszystko jasne. Wszystkimi winne forum, że tu siedzimy i piszemy! Jak się wylogujemy i zjemy drożdżówkę popijając zapłodnionym jajkiem to ciaza sama się pojawi.

reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
Strasznie mi CIebie szkoda. Nawet sobie nie wyobrażam co możesz czuć... Moze po prostu zawiń się w koc i idź spać?Cholera po tym telefonie i wyniku mam ochotę tylko zawinąć się w koc i iść spać.![]()